Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Πως θα γίνει δικός σου με απλά βήματα!


Δεν υπάρχει πιο ωραίο στάδιο από εκείνο στην αρχή μιας γνωριμίας με κάποιον που σου αρέσει αλλά δεν ξέρεις που θα οδηγήσει. Μην βιάζεσαι, απόλαυσέ το, και μην ανησυχείς... Πολύ σύντομα, με μερικά απλά tips θα πέσει στην αγκαλιά σου.
Πως θα γίνει δικός σου με απλά βήματα!

Τον ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά, αλλά εκείνος δε σου δίνει σημάδια ότι σε έχει προσέξει. Δες τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή του και να τον κατακτήσεις.

1. Χαμογέλασέ του Έτσι, θα του δείξεις ότι είσαι άνθρωπος χαρούμενος και με αυτοπεποίθηση, που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή και τον προσκαλείς να κάνει κι αυτός το ίδιο. Μαζί σου κατά προτίμηση!

2. Κάνε την πρώτη κίνηση Ένα «γεια σου» είναι καλό για αρχή, αλλά, αν δεν ξέρεις πώς να συνεχίσεις, μπορείς να του ζητήσεις τη βοήθειά του σε κάτι ή ακόμη και να του κάνεις ένα κομπλιμέντο. Έτσι, θα θέσεις τη βάση για να ξεκινήσει η συνομιλία και να ανακαλύψετε αν έχετε κοινά. Μην του ζητήσεις κατευθείαν το τηλέφωνό του. Σε πολλούς άνδρες δεν αρέσουν αυτές οι κινήσεις να γίνονται από γυναίκες και, μάλιστα, τόσο άμεσα.

3. Φόρεσε κάτι ελκυστικό Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ντύνεσαι, απλώς ίσως να τον εμπλουτίσεις ή να τον διαφοροποιήσεις από αυτόν των υπόλοιπων γυναικών, έτσι ώστε να ξεχωρίζεις. Μην ξεχνάς να συνδυάζεις την εξωτερική σου εμφάνιση με θετική ενέργεια και ένα σπινθηροβόλο βλέμμα!

4. Κάθισε κοντά του Μη χαθείς στην άλλη άκρη του δωματίου περιμένοντας να σε προσέξει με... κιάλια. Προσπάθησε να στέκεσαι κοντά του, έτσι ώστε και να έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να του τραβήξεις το βλέμμα, αλλά και να ακούσεις τα πράγματα για τα οποία μιλάει, για να βρεις τρόπο να του πιάσεις την κουβέντα.

5. Να είσαι ο εαυτός σου Το πιθανότερο είναι πως ό,τι κι αν κάνεις, αν καταπιέζεσαι γιατί πράττεις κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σου, θα φανεί και δε θα είναι πολύ γοητευτικό. Μην υπερβάλλεις στο γέλιο σου, ούτε να προσποιηθείς ότι είσαι κάποια που δεν είσαι στην πραγματικότητα. Μάλιστα, επειδή οι πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν, με το να είσαι ο εαυτός σου θα δημιουργήσεις την καλύτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου