Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πράσινη σαλάτα με παντζάρι, σάλτσα Philadelphia και μέλι




Παρουσίαση
Χρόνος προετοιμασίας :25 λεπτά
Μερίδες:4

Υλικά
1 ματσάκι ρόκα
1 σαλάτα πράσινη
1 σαλάτα λόλα κόκκινη
2 μεγάλα παντζάρια με το βολβό
1 κρεμμύδι
100 γρ PHILADELPHIA
5-6 κουτ.σούπ. ελαιόλαδο
1 κουτ.σούπ. μέλι
60 ml χυμό πορτοκαλιού
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ προσθέτετε όλα τα σαλατικά τα οποία έχουν πλυθεί πολύ καλά και τα κόβετε με το χέρι σε μικρά κομμάτια.
2. Σε ένα τρίφτη τρίβετε τα παντζάρια αφού τα έχετε καθαρίσει και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες.
3. Σε ένα μίξερ ανακατεύετε καλά το Philadelphia μαζί με το ελαιόλαδο, το μέλι και το χυμό πορτοκαλιού και στη συνέχεια προσθέτετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
4. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα ή μια μεγάλη σαλατιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου