Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

5 λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε μάσκαρα


Σίγουρα όλες γνωρίζουμε πώς να βάλουμε μάσκαρα, αλλά υπάρχουν και κάποια πραγματάκια που θα πρέπει να αποφεύγεις έτσι ώστε οι βλεφαρίδες σου να φαίνονται μεγάλες και υγιείς.
Για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη μάσκαρα σου, αλλά να μην βάζεις σε κίνδυνο τα μάτια σου, πρόσεξε τα παρακάτω συχνά λάθη.
1. Βάζεις πάρα πολλές στρώσεις
Οι περισσότερες μάσκαρες χρειάζονται δυο στρώσεις. Όσο περισσότερο βάζεις το πιθανότερο είναι να στεγνώνει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι αντιαισθητικοί κόμποι.
2. Βάζεις και βγάζεις συνεχόμενα το βουρτσάκι στο μπουκάλι
Ο επιπλέον αέρας που μπαίνει στο μπουκαλάκι στεγνώνει γρηγορότερα η μάσκαρα και δημιουργούνται νιφάδες και μικρά κομμάτακια, τα οποία στην επόμενη εφαρμογή θα μεταφερθούν στις βλεφαρίδες σου.
3. Έχεις πάρα πολύ καιρό την ίδια μάσκαρα
Αν δεν θυμάσαι πότε την αγόρασες, πέτα την! Τα μικρόβια που αναπτύσσονται μπορούν να προκαλέσουν ερυθρότητα, φαγούρα, τσούξιμο η ακόμα χειρότερα μόλυνση.
4. Δεν βάφεις τις ρίζες
Όταν οι ρίζες μένουν άβαφτες έχουν σαν αποτέλεσμα να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο κοντές απ’ότι είναι!
5. Ασκείς πίεση κατά την εφαρμογή
Όταν πιέζεις πολύ τη μάσκαρα, είναι αναμενόμενο να μουτζουρώνεσαι στο καπάκι του ματιού ή στο κάτω βλέφαρο.Μπορείς να διορθώσεις τη ζημιά με μια μπατονέτα εμποτισμένη με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ!

1 σχόλιο:

 1. nice tips!

  xx
  FashionEvELand | FEEL
  http://fashioneveland.blogspot.gr/
  https://www.facebook.com/FashionEvELand

  ΑπάντησηΔιαγραφή