Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Μακιγιάζ σε πράσινο και χρυσό


μακιγιάζ σε πράσινο και χρυσό

Το μακιγιάζ σε πράσινο και χρυσαφί χρώμα είναι κατάλληλο για τις κυρίες με πράσινα ή καστανά μάτια και για ρούχα με τα εξής χρώματα: μαύρο, καφέ, γκρι, ουδέτερο ή πράσινο χρώμα.


Μακιγιάζ σε πράσινο και χρυσό - Μαύρισμα και φρύδια

Εφαρμόστε το make up ή πούδρα, ανάλογα από το χρώμα του δέρματος και τονίστε το σχήμα των φρυδιών.

Μάτια

Για τα μάτια θα χρειαστείτε:
  • πράσινη ματ σκιά (πιο σκούρο χρώμα και όχι πολύ έντονο);
  • μπεζ χρυσή σκιά;
  • σκούρα πράσινη σκιά;
  • σκιές σε ανοιχτό μπεζ;
  • λευκή και χρυσή σκιά;
  • μαύρο μολύβι ματιών;
  • μαύρη μάσκαρα;
Εφαρμόστε τις πράσινες σκιές (1) στο πάνω βλέφαρο και μετά απλώστε τις καλά. Την μπεζ χρυσή σκιά (2) εφαρμόστε στο υπόλοιπο μέρος του βλεφάρου. Οι σκιές αυτές πρέπει να ενωθούν ομοιόμορφα. Στο πάνω βλέφαρο, ακριβώς κάτω από τα φρύδια απλώστε την μπεζ σκιά, ώστε να ανοίξει λίγο το χρώμα. Ξανά προσέξτε το μέρος, όπου οι σκιές ενώνονται.
Στην εσωτερική γωνία  των ματιών εφαρμόστε λευκές ή χρυσές σκιές (4). Κάντε ένα eyeliner στο κάτω βλέφαρο με πράσινες ματ σκιές (5). Η σκούρα πράσινη σκιά θα χρησιμοποιήσετε για την ολοκλήρωση του μακιγιάζ, όπως την εφαρμόσουμε και στην εξωτερική γωνία των ματιών – δηλαδή στο πάνω βλέφαρο και στο τέλος του eyeliner του κάτω βλεφάρου.
Εφαρμόστε ένα λεπτό eyeliner στο κάτω βλέφαρο από την μέση των ματιών έως το τέλος. Μετά ολοκληρώστε αυτή την διαδικασία με δυο στρώσεις μαύρη μάσκαρα για όγκο.

Μήλα προσώπου  και χείλη

Για τα μήλα προσώπου χρησιμοποιήστε  δυο χρώματα ρουζ προσώπου – μπεζ ή απλό ροζ. Όσον αφορά τα χείλη έχετε μεγαλύτερη επιλογή μεταξύ του μωβ και των αποχρώσεων σε ροζ. Η επιλογή σας εξαρτάται από την απόχρωση των πρασίνων σκιών, που έχετε εφαρμόσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου