Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Συμβουλές σχετικά με το κόκκινο κραγιόν


Όταν πρόκειται να διαλέξετε  κόκκινο κραγιόν πρέπει να πάρετε υπόψην σας πρώτα απ’όλα το χρώμα της επιδερμίδας σας.  Από την σωστή επιλογή του κόκκινου κραγιόν εξαρτάται εάν όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας ή ακριβώς το αντίθετο. Γενικά εάν είστε ανοιχτόχρωμη επίλεξε ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ή αντιθέτως.

Σε περίπτωση που έχετε χλωμό χρώμα επιδερμίδας, επιλέξτε το κόκκινο κραγιόν με μπλε ή καφέ απόχρωση. Από κανονικό έως μελαχρινό  χρώμα δέρματος συνιστάται το βαθύ κόκκινο κραγιόν με καφέ βάση και για το σκούρο χρώμα επιδερμίδας – κόκκινο – ιώδες (μωβ).
Το κόκκινο κραγιόν εφαρμόζεται πολύ προσεχτικά. Τα χείλη πρέπει να είναι μαλακά και καλά ενυδατωμένα. Σε περίπτωση που είναι υπερβολικά ξηρά και σκασμένα, καλύτερα να ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν πριν να στρώσουν. Οπωσδήποτε χρησιμοποιήστε κατάλληλη απόχρωση χειλικού σκάφους της γραμμής και ύστερα μπορείτε να εφαρμόσετε και το κόκκινο κραγιόν. 
Όταν φοράτε κόκκινο κραγιόν εσείς τονίζετε τα χείλη σας και αυτό προϋποθέτει το μακιγιάζ των ματιών να κινείται σε απλούς τόνους. Ενδιαφέρον συνδυασμός αποτελεί το κόκκινο κραγιόν με χρυσό και ασημένιο μακιγιάζ ματιών. Σε περίπτωση, που ανησυχείτε, επειδή το χρώμα των δοντιών σας δεν είναι αρκετά λευκό, πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, επειδή το κόκκινο κραγιόν απαιτεί τέλεια περιποιημένα χείλη, καλή υγιεινή και τακτικές εξετάσεις στον οδοντίατρο. Σε περίπτωση, που όλα αυτά είναι εντάξει, διαλέξτε το κόκκινο κραγιόν με μπλε χρωστική ουσία, η οποία έχει την ικανότητα να αποδώσει ακόμα μεγαλύτερη λευκότητα στα δόντια.
κόκκινο κραγιόν
Στις περιπτώσεις, που φοράτε κόκκινο κραγιόν, συνδυάστε το με κόκκινο χρώμα νυχιών ή κόκκινο αξεσουάρ, για παράδειγμα τσάντα, ζώνη ή παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου