Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Sexy Tips..volume 2

Kάντε όνειρα!

Όταν θέλεις λέει κάτι πάρα πολύ ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί. Ποιος ξέρει; Μπορεί τελικά και να συμβαίνει.

Κάθισε με τον αγαπημένο σου και κάντε όνειρα για το μέλλον σας. Μιλήστε, εκφράστε τις επιθυμίες σας, ταξιδέψτε με τη φαντασία σας σε ευτυχισμένες στιγμές που θέλετε να έρθουν. Τυλιχτείτε με αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα.

Πάρε sexy ιδέες!


Σε όλες μας έχει τύχει! Να πάμε σε ένα club με το αγόρι μας, να βγούνε οι χορεύτριες...

αυτές οι καλλονές με τα τέλεια σώματα και τα αγόρια μας να μείνουν αποσβολωμένοι. Να προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα για να μην τους έρθει κανένα βάζο στο κεφάλι, αλλά και πάλι, το νιώθεις, του αρέσουν...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τρελαθείς. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μάλιστα να παρατηρήσεις τα κορίτσια. Να αντιγράψεις το look: τι φοράνε, πως κινούνται κλπ.

Κι ένα βράδυ που θα έχεις κέφια... κάνε την έκπληξη. Φέρε το club στο σπίτι.

Ανάδειξε το ντεκολτέ!

Το μακιγιάζ κάνει θαύματα. Αλλά αυτό το γνωρίζεις ήδη.

Εξέλιξέ το... και προχώρησε παρακάτω. Μην το χρησιμοποιείς μόνο στο πρόσωπο. Μπορείς να τονίσεις το ντεκολτέ σου πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας προϊόντα self tan ή τερακότα δημιουργώντας σκιές σε σχήμα V.

Προσοχή: Η υπερβολή πάντα έχει λάθος αποτελέσματα. Δώσε μεγάλη σημασία στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα εφέ, μια σκιά.

Eyes wide shut!

Η διαχρονικότητα αλλά και η απόλαυση του σεξ εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο βαθμό από τον πειραματισμό, τη φαντασία, τη διάθεση για παιχνίδι.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι λοιπόν είναι εκείνο των αισθήσεων. Και ως γνωστόν αν “αφαιρείς” μία αίσθηση όλες οι υπόλοιπες σε μια προσπάθεια να καλύψουν το “κενό” αυξάνονται.

Άρα, μπορείς να του δέσεις τα μάτια. Μπορεί να δέσεις κι εσύ τα δικά σου. Η αφή θα αρχίσει να έχει άλλη αίσθηση. Η όσφρηση... Όλες οι υπόλοιπες θα ανεβάσουν την ένταση και θα νιώσεις πολύ διαφορετικά -κι εσύ κι εκείνος.

Πειραματιστείτε αφαιρώντας... διάφορες αισθήσεις!

Role play


Το σεξ θέλει φαντασία και παιχνίδια. Ξανασυστηθείτε λοιπόν. Πάιξτε διάφορους ρόλους.

Το ρεπερτόριο είναι καθαρά δικής σας επιλογή. Μπορεί να είστε δυο άγνωστοι, μπορεί να είσαι η νοσοκόμα του, μπορεί να είσαι τη ταχυδρόμος, μπορεί να είσαι.... Δεν ξέρω. Τα πάντα μπορεί να είσαι.

Κι αν όλο αυτό σου φαίνεται αστείο, αν νιώθεις λίγο αμήχανα την ώρα που γίνονται εκείνοι οι σουρεάλ διάλογοι, σκέψου ότι στα αγόρια αρέσουν κάτι τέτοια παιχνίδια που σκαλίζουν την φαντασία τους ή απλά τους αρέσει... ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Δοκίμασέ το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου