Υλικά για 15-20 τεμάχια
- 1 πακέτο πτι-μπερ αλεσμένα
- 1 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 250γρ. μαλακή μαργαρίνη
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. κακάο
- 6 κ.σ. κονιάκ
- 1 βανίλια
- καρύδα ή τρούφα για επικάλυψη
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το κονιάκ,
το κακάο, την βανίλια, την καρυδόψιχα και τα αλεσμένα πτι-μπέρ . Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και μόλις παγώσει το πλάθουμε σε μικρά
μπαλάκια πασπαλίζοντας το με τρούφα ή με ινδοκάρυδο και το
ξαναβάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 με 3 ώρες.
TIP: μπορείς να το κάνεις κ σαν γλειφιτζούρι με ξυλάκι κ να το βουτήξεις σε σοκολάτα.
ftiaxnw suxna troufakia kai m'aresoun polu!!
ΑπάντησηΔιαγραφήapo exw ta paspalizw me zaxari axni...me karuda...kai me kakao!!i me troufa!