Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

5 πράγματα γύρω από το sex, που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

Και σίγουρα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!
5 πράγματα γύρω από το sex, που σίγουρα δεν γνωρίζατε!
1. Tα γονίδια παίζουν ρόλο στην πρώτη φορά: Σίγουρα το πότε θα κάνει κάποιος sex για πρώτη φορά, έχει να κάνει με δικές του επιλογές, το περιβάλλον αλλά φυσικά και την τύχη! Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξουν ότι ακόμα και τα γονίδια παίζουν τον ρόλο τους στο πότε κάποιος θα χάσει την... παρθενιά του για να το πούμε και απλά! Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, μελέτησαν συμπεριφορά διδύμων που όμως είχαν χωριστεί στη γέννα, και δεν είχαν καμία απολύτως επαφή όσο μεγάλωναν! Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία έκανε για πρώτη φορά sex σχεδόν στην ίδια ηλικία! Τυχαίο; Ίσως και όχι!
2. Τα αντισυλληπτικά μπορούν να καθορίσουν τι ζητάει μία γυναίκα από έναν άντρα: Ναι ίσως σας ακούγεται περίεργο και αδύνατο, αλλά δεν είναι και τόσο αν κανείς σκεφτεί, ότι τα αντισυλληπτικά χάπια στοχεύουν ακριβώς στις γυναικείες ορμόνες! Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες, οι γυναίκες που λαμβάνουν αγωγή με αντισυλληπτικά, τείνουν, όχι να μην ευχαριστιούνται το sex φυσικά, αλλά να επικεντρώνονται σε άλλα κομμάτια της σχέσης τους όπως η συντροφικότητα και η τρυφερότητα! Σας ακούγεται αδύνατον; Κι όμως όλα είναι δυνατά όταν μπαίνουν στην μέση οι γυναικείες ορμόνες!
3. Τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα, μελετώνται περισσότερο πλέον: Θα έχετε ακούσει σίγουρα διηγήσεις παλαιοτέρων, που γεννούσαν μόνες στα σπίτια και η ζωή τόσο της μητέρας όσο και του μωρού κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή! Η αλήθεια είναι ότι κάποτε φαινόταν αδύνατο, ίσως αποτελούσε και ταμπού το να μελετηθεί το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας, γι' αυτό μάλιστα και πολλές έχαναν τη ζωή τους από παρεμφερείς παθήσεις! Η λεπτομερής μελέτη ξεκίνησε περίπου μία 20ετία πριν, όπως επίσης και η μαζική αφύπνιση της γυναίκας σχετικά με τον καρκίνο στα συγκεκριμένα όργανα. Ο λόγος ίσως είναι ότι εσχάτως, ο χώρος της επιστήμης και δη της ιατρικής μετράει πολύ περισσότερες γυναίκες σε σχέση με άλλες εποχές.
4. Δεν είναι όλα τα αναπαραγωγικά όργανα ταιριαστά: Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, το πέος του καλού σας να μην ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας κόλπο! Δεν έχει να κάνει ούτε με το μέγεθος ούτε φυσικά και με το αν ταιριάζετε ή όχι! Όλα είναι θέμα ανατομίας, του ενός σε σχέση με τον άλλο. Φανταστείτε τα κομμάτια ενός παζλ, που μόνο ένα  είναι το απόλυτο ζευγάρι του άλλου! Κάπως έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είναι ιδανικά το sex δεν θα είναι καλό! Θέληση να υπάρχει...
5. Πάρτο... αριστερά: Η κλειτορίδα είναι σίγουρα το πιο ευαίσθητο όργανο του γυναικείου σώματος. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, ακόμα και εκεί μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι το πάνω αριστερά σημείο της κλειτορίδας, είναι πολύ πιο ευαίσθητο και άρα δίνει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία της. Οπότε κορίτσια, από δω και πέρα μπορείτε να καθοδηγήσετε το χεράκι του ή οτιδήποτε άλλο λίγο πιο... συγκεκριμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου