Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Τι δείχνουν τα άστρα του Νοεμβρίου; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;


Τι λένε τα άστρα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου τον Νοέμβριο. Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Θα είναι ένας εύκολος μήνας ή έχει κι αυτός τις δυσκολίες του;

ΚΡΙΟΣ
Έντονα αναδεικνύονται θέματα σχέσεων μέσα στο φετινό Νοέμβριο για εσένα. Συνάδελφοι, συνεργάτες, αλλά και ο ερωτικός σου σύντροφος, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου έντονα και σε μπερδεύουν. Τα πλανητικά σχήματα, από την Αφροδίτη που θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα και μετά, μέχρι τον Ερμή που θα εκτελεί ανάδρομη πορεία μέχρι τις 10, σε καλούν να μην προβάλλεις μία άκαμπτη στάση, αλλά να φανείς διαλλακτική. Μην πάρεις τοις μετρητοίς όσα διαδραματίζονται στο χώρο της δουλειάς σου και σου φαίνονται αρνητικά, γιατί το πιο πιθανό είναι να στεναχωρηθείς αδίκως. Η εργατικότητα και η διορατικότητα που σε χαρακτηρίζουν, είναι και αυτές που μπορούν να σε οδηγήσουν στον πιο ωφέλιμο δρόμο.

Αισθηματικές
Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου αυτόν το μήνα σε σύγκριση με άλλες εποχές και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνη σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν, για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα αποδειχθεί στη πορεία πως είναι το καλύτερο, γιατί αν ανακατέψεις τρίτους δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Έχε υπομονή, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 3 Νοεμβρίου, θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνη για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αν αναζητάς μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση θα σου δοθεί η ευκαιρία, μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον για διασκεδάσεις και νυχτερινές εξόδους, και θα έρθεις σε επαφή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Το σημαντικότερο γεγονός του Νοεμβρίου όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θα είναι η παραμονή του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Με εναλλαγές στην πορεία των επαγγελματικών σου θα κυλήσουν οι περισσότερες ημέρες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφουγκράζεσαι τις ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν, για να μπορέσεις να ελιχθείς και να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα σου ανατεθούν. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις και δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, παραμερίζοντας την οξύτητα που θα έχουν κάποιες ενέργειες ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου. Το θετικό του μήνα είναι ότι, παρά τις αντιξοότητες, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε πολύ καλά, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, από τις 5 και μετά. Χάρη στην βελτίωσή τους, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε καλό επίπεδο και το αίσθημα της σιγουριάς θα λειτουργήσει υποστηρικτικά. Με λίγη προσοχή στην επικοινωνία με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου, ιδίως από τις 10 και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, και με θετική διάθεση, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και θα έχεις θετικό το χρηματικό ισοζύγιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προσπάθησε να κλείσεις νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν.ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη κίνηση μέχρι τις 10 του μήνα, του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα θετική σε καμιά από τις πτυχές της καθημερινότητάς σου. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να προσέξεις για υπόγειες ενέργειες από άτομα που σε φθονούν και παρόλα αυτά επιτρέπεις να υπάρχουν στη ζωή σου. Πιθανόν να έρθεις σε επαφή με παλιούς φίλους και να νοσταλγήσεις το παρελθόν. Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες για να διεκπεραιώσεις ορισμένες εργασίες σου. Η δύσκολη επικοινωνία και οι ασυνεννοησίες που θα έχεις με τους συνεργάτες σου, πολλές φορές θα τεντώνουν τα νεύρα σου και θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Κάνε υπομονή και φρόντισε τις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 17, να χαλαρώσεις και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, ώστε να οργανώσεις καλύτερα και πιο μεθοδικά τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η αυξημένη σου κοινωνικότητα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κάποια θέματα, που σε βαραίνουν ψυχολογικά. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι κοντά σου και καλό θα είναι να μην αφήνεις τίποτα να σε κλείνει στον εαυτό σου. Εκδηλώσου!

Αισθηματικές
Ο Νοέμβριος είναι ιδανικός για εσένα προκειμένου να αυξήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Αν είσαι παντρεμένη ή διατηρείς μακροχρόνια σχέση, θα δώσεις νέα πνοή στον έρωτά σου και θα κάνεις τα πάντα, για να ξανανάψει η φλόγα με το ταίρι σου, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη θετική Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 3, στον Σκορπιό. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση, θα είναι τα στοιχεία που θα σε ελκύουν, αλλά και που θα προσφέρεις μέσα σε μία σχέση. Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από τις 5 του μήνα και μετά στον Αιγόκερω, θα σε ωθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να πλησιάσεις πιο ζεστά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο, τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες, όσο και για να εξασφαλίσεις περισσότερες ώρες, για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Αποφάσισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ηρεμούν ή ακόμα να κάνεις μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου για να αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Ο Νοέμβριος μάλλον θα σε αποχαιρετήσει κλίνοντας προς το θετικό του πρόσημο, έστω και με πολλές εναλλαγές στις καταστάσεις. Αντικρουόμενοι οι πλανητικοί συνδυασμοί για το ζώδιο σου. Τόσο ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό μέχρι τις 10, όσο και ο Ποσειδώνας, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 13 του μήνα και μετά, υποδεικνύουν εντάσεις στην εργασία, αλλά και προώθηση των σχεδίων σου, πτώση στις οικονομικές εισροές σου, αλλά και βελτίωση μετά. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς στον χώρο της εργασίας σου. Οι πιθανότητες να μην μπορείς να μεταδώσεις σε συνεργάτες και συναδέλφους σου τις θέσεις και τις απόψεις σου είναι πολύ μεγάλες, άρα και η προώθηση των γενικότερων συμφερόντων σου θα έχει περιορισμούς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό στο πλαίσιο της προβληματικής επικοινωνίας, λόγω βέβαια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα και όλα αυτά εις βάρος σου. Η συμβουλή των άστρων λοιπόν είναι μία και μοναδική: αξιοποίησε τη λογική σου, φέρσου με διπλωματία και δεν θα χάσεις!!!ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι αλήθεια ότι μέσα στο Νοέμβριο μπορείς να πετύχεις αρκετά πράγματα, είτε μέσα από την προσωπική σου προσπάθεια, είτε με τη βοήθεια των συγκυριών. Τομείς, πάντως, που θα τονώσουν μέσα σου το αίσθημα του ανικανοποίητου, είναι αυτοί των οικονομικών και των αισθηματικών σου. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά, αν ψάχνεις για νέες γνωριμίες και συγκινήσεις, μάλλον θα δυσκολευτείς αρκετά. Οι επικοινωνίες σου, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 10, δεν θα κινούνται σε καλά επίπεδα και πολλές θα είναι οι φορές που θα φλερτάρουν έντονα με την ψυχολογική σου κατάπτωση. Προσαρμόσου λοιπόν και προσάρμοσε και τα δεδομένα σου, δίνοντας προτεραιότητα στην εργασία σου και έπειτα στην οικογένεια και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Από εκεί και μετά, η παραμονή του εν λόγω πλανήτη στο ίδιο ζώδιο, σε συνδυασμό με τη θέση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει αυτό τον μήνα την πρόσκληση και την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες κουβέντες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και ενδιαφέρουσες συνεργασίες, με μελλοντικές μεγάλες αποδόσεις. Στις 17 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, τα επικίνδυνα σπορ και τις παρατραβηγμένες ενέργειες λόγω ενθουσιασμού, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουν ευτυχή κατάληξη.

Αισθηματικές
Η αρμονία και η ηρεμία θα χαρακτηρίσουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις και, αν στο προηγούμενο διάστημα είχαν συμβεί κάποιες διαταραχές, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να συμφιλιωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι single, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα είναι ένα διάστημα που οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα σου χαρίσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες. Θα διαπιστώσεις πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο και καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσένα, καθώς θα θελήσεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, με σκοπό να βελτιώσεις σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέοι άνθρωποι, καινούργια ενδιαφέροντα και αισθηματικές εμπειρίες, έρχονται για να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Οι συγκυρίες σε συνδυασμό με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου, θα ελκύσουν θετικά τα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Αν είσαι καιρό μόνη, τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, να δημιουργήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία, να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικές
Ο Νοέμβριος έρχεται με χαμόγελα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και θα εκπνεύσει με ένα αίσθημα πληρότητας. Αν εξαιρέσουμε τα συννεφάκια στα προσωπικά σου, πεδίον δόξης λαμπρό υπογράφεται και στα οικονομικά σου. Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, από τις 5 του μήνα και μετά, και του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σε ορθή πορεία από τις 13 του μήνα, θα σου δώσει την δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την επαγγελματική σου θέση, αλλά και να την σταθεροποιήσεις. Θα ωφεληθείς σε κάθε είδους επαγγελματική σχέση και οι συνεργασίες που πρόκειται να συνάψεις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Αν στην θετική αυτή διαδικασία διαπιστώσεις την ανάγκη είτε ελιγμών, είτε τροποποιήσεων των επαγγελματικών σου σχεδίων, είτε κάποιες καθυστερήσεις ή αντιστάσεις, μην πτοηθείς, αλλά κράτα σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, είναι υπαίτιος όλων των προαναφερθέντων και οι αναποδιές θα εξανεμιστούν από τις 10 του μήνα και μετά, που θα επιστρέψει στην κανονική του πορεία. Αντιμετώπισε έξυπνα τις ευκαιρίες, λοιπόν, και προετοιμάσου για το μέλλον.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου ακόμα κι αν δεν είναι όπως ακριβώς τις θέλεις, ωστόσο συγκεντρώνουν κάποια θετικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν, αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάποιο ταξίδι, μία μετακόμιση ή να ασχοληθείς με οικονομικές δοσοληψίες, περίμενε καλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα τις πρώτες 5 μέρες του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό η οποία είναι θετική για το ζώδιό σου. Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να πετύχεις όσα επιδιώκεις ή για να αποφύγεις ό,τι σε φοβίζει. Λάβε υπόψη σου ότι θα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία, οπότε ίσως δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη σε κάθε σου κίνηση και εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σου, όπως και πιο πρόθυμη να δίνεις εξηγήσεις, ώστε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο, στις 17, και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, στις 22, οι γύρω σου θα είναι πολύ δεκτικοί απέναντι στα αιτήματά σου και εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς την καλή τους πρόθεση και να καρπωθείς οφέλη, που μπορεί να προκύψουν μέσα από μία σημαντική σχέση ή συνεργασία.

Αισθηματικές
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σου είναι για εσένα σημαντικός, τότε κάνε τις όποιες προσπάθειές σου για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Από εκεί και μετά, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσένα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία και η Αφροδίτη ήδη έχει επισκεφτεί το ζώδιο του Αιγόκερου, από τις 5 του μήνα. Θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, στις 17, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματα σας και από κοινού πάρτε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές, αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα.

Επαγγελματικές
Με ένταση στον επαγγελματικό τομέα και σκοτούρες εξαιτίας των οικονομικών σου, θα περάσεις τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου. Αν και από την φύση σου αισιόδοξος, η αίσθηση εσωστρέφειας, με την θέση του Άρη στην Παρθένο, θα είναι ισχυρή και θα έχει επιπτώσεις στην εργασία σου. Κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας που διαφαίνονται με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, από τις 13 του μήνα και μετά, δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν το γενικότερο κλίμα. Ενεργοποίησε την λογική και την υπομονή σου, προσπάθησε να αποφεύγεις καταστάσεις που δημιουργούν αρνητικά και πιεστικά συναισθήματα και θεώρησε αυτό το μήνα σαν ένα σταθμό, στον οποίο σταματάς αναγκαστικά (λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Δία στο ζώδιό σου, από τις 7 του μήνα), για να συνεχίσεις κατόπιν. Όσον αφορά στα οικονομικά του μήνα, αυτά θα είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, την οποία και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Απόφυγε σπατάλες, διαχειρίσου σφιχτά τον προϋπολογισμό σου και προσγείωσε τις επιθυμίες και τα γούστα σου!ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος ξεκινά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό και εσύ θα βρεθείς σε μία φάση αναθεώρησης και αναδιοργάνωσης. Κατά το πρώτο δεκαήμερο θα επικρατεί αρκετή ένταση, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και τάση για ατυχήματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε ό,τι έχει σχέση με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, ρίσκων και ισχυρών συγκρούσεων σε ενδοοικογενειακό επίπεδο. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 στον Ταύρο, η βιασύνη και η νευρικότητα θα σε κυριεύσουν και πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε επιπόλαιες ενέργειες. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα διανύσουν καλή πορεία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, όμως τα οικογενειακά θέματα που θα υπάρχουν ή θα προκύψουν δεν θα σου επιτρέψουν να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα τα συναισθήματα για τον σύντροφό σου θα είναι έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να προσφέρεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Εξασφάλισε την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένη πρέπει να αποφύγεις τα πικρόχολα σχόλια, τις γκρίνιες και κυρίως τις αφορμές για εντάσεις, το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 στον Ταύρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις στεναχώρια τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η θέλησή σου να κατακτήσεις και η αυξημένη σου επιθυμία να δημιουργήσεις μία συντροφική σχέση θα είναι μεγάλες και έντονες και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να υπερβείς τα όποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν. Ιδιαίτερα από τις 22 του μήνα και μετά, ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Τοξότη και θα φωτίσει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Μέσα σε καλές συνθήκες θα κινηθεί ο Νοέμβριος για εσένα σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, από τις 5 του μήνα και μετά, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένη και θα καταφέρεις να προωθήσεις με τον σωστό τρόπο τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, αν και με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 10, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σου για λανθασμένες εκτιμήσεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές θα καταφέρεις να βάλεις νέες και σταθερές βάσεις για την ανοδική εξέλιξη της καριέρας σου. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, από τις 13 και μετά, η διάθεσή σου για επεκτατικές κινήσεις θα είναι αυξημένη, αλλά θα πρέπει να έχεις προγραμματίσει καλά την οποιαδήποτε ενέργειά σου πριν την κάνεις. Αν πάλι έχεις εκκρεμείς υποθέσεις νομικής φύσεως, το ενδεχόμενο καθυστερήσεων θα είναι σοβαρότατο για αυτό πάρ’ το απόφαση και μην κάνεις κινήσεις που πιθανόν θα σε εκθέσουν.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολο θα είναι το ξεκίνημα του Νοεμβρίου για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 10, στο ζώδιο του Σκορπιού. Ιδιαίτερα επηρεάζεται η οικογενειακή σου ζωή. Θα νιώθεις λες και είσαι εγκλωβισμένη μέσα στους τοίχους του σπιτιού σου και θα αναζητάς τρόπους να ξεφύγεις. Ωστόσο, η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 3 στον Σκορπιό, καθώς και η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 5, μπορεί να σου δείξουν τους τρόπους να χτίσεις νέες γέφυρες επικοινωνίας με τους δικούς σου ή, αν δεν υπάρχει άλλη λύση, να βρεις τον πιο ανώδυνο για όλους τρόπο και να πετάξεις προς την ελευθερία. Χωρίς να έχεις θεαματικές αλλαγές, αλλά με θετικές ενδείξεις, θα κυλήσουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Σημαντικό θα είναι για εσένα να μην μπερδεύεις επαγγελματικά με συναισθηματικά, αν και η τάση του μήνα είναι τέτοια, που πολλές φορές θα σε βάλει σε περίεργες καταστάσεις. Κάνε προσεκτικούς χειρισμούς για να γλυτώσεις από τα δεινά!

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα ασχολήσου με το σύντροφο και τα παιδιά σου -αν υπάρχουν, αφιερώνοντας όσο μπορείς από το χρόνο σου σε κοινές σας δραστηριότητες. Αν ακόμα είσαι μόνη, διασκέδασε με τους αγαπημένους σου, βάλε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου προβλήματα και μην ταλαιπωρείς συνέχεια το μυαλό σου. Αυτόν τον Νοέμβριο θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Προσπάθησε όσο μπορείς, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να είσαι ξεκάθαρη, σαφής και ακριβής στις συζητήσεις με το σύντροφό σου και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, για να αποφύγεις τα μπερδέματα, τις ανακατωσούρες και κυρίως τη μετάδοση λάθος μηνυμάτων, που θα προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Στις 17 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις από το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Εξήγησε στον άνθρωπό σου ότι έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, λόγω της καριέρας σου και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει και μην κρατάς αποστάσεις χωρίς λόγια. Ηρέμησε, ξεκουράσου και άφησε το πολύ άγχος να φύγει από πάνω σου για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό.


Επαγγελματικές
Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να αποδείξεις τις θετικές ιδιότητες. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 10, κλίμα έντασης θα προκληθεί καθώς θα αναδειχθούν άλυτα ζητήματα, που εσύ έχεις αφήσει να βαλτώσουν και αυτά δυστυχώς δεν θα σου κάνουν την χάρη να εξαφανιστούν δια μαγείας. Σκέψου όμως ότι ουδέν κακό αμιγές καλού και δες το σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τελειώσεις με χρονίζουσες υποθέσεις και εκκρεμότητες. Επί της ουσίας, δηλαδή, ο μήνας αυτός θα αποτελέσει μία θετική περίοδο για εσένα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο, που ο Ήλιος θα σε φωτίζει από τον Τοξότη και που ο Ερμής πλέον θα κινείται ορθόδρομα, λειτουργούν υπέρ σου και για το καλό σου. Η πορεία των επαγγελματικών σου, εφόσον κινηθείς λογικά και προγραμματισμένα, θα βελτιωθεί αισθητά και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σου για αυτό φρόντισε να έχεις σε ετοιμότητα τις κεραίες σου για να τις εκμεταλλευτείς.ΖΥΓΟΣ
Στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεκτική στις επιλογές και τις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου τομέα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 10 του μήνα. Ίσως σου γίνει κάποια καινούργια πρόταση για δουλειά και θα πρέπει να την σκεφτείς σοβαρά, ώστε να μην έχεις "τρεχάματα" μετά, με κάποιους αδιευκρίνιστους όρους, που δεν είχαν πέσει στην αντίληψή σου. Αυτό το διάστημα καλό θα είναι ό,τι έχεις να κάνεις να το κάνεις μόνη σου ή αν πρέπει να συνεργαστείς με κάποιους, δώσε πολύ μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες της συμφωνίας σας, για να αποφύγεις μελλοντικά μπερδέματα και προβλήματα. Από τις 10 του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη ήδη να έχει ξεκινήσει την πορεία της στον Αιγόκερω, οι εξελίξεις των θεμάτων που σε καίνε θα βαδίσουν σε δρόμους που έχεις ορίσει και τα δρομολογημένα σου σχέδια θα προχωρήσουν χωρίς εμφανή εμπόδια. Κοντά στις 17, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα έχεις καλές οικονομικές αποδόσεις, όμως κάποια προβλήματα ατόμων που αγαπάς είναι αδύνατον να σε αφήσουν ανεπηρέαστο. Από τις 22 και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, τόλμησε να πάρεις ρίσκα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου εξασφάλισε την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι σημαντικός για εσένα. Αν είσαι μόνη, δώσε το πράσινο φως σε μία πρόσφατη αισθηματική σου γνωριμία να εξελιχθεί δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, μέχρι τις 10, θα σε κάνει πιο εσωστρεφή από τα συνηθισμένα και θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε αυτό το διάστημα να ξεσπάσεις τα νεύρα και το άγχος σου στο σύντροφό σου και κυρίως, φρόντισε να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας και κτητικότητας. Η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στο ξεκίνημα του μήνα στον Σκορπιό, θα τονώσει τις ευαισθησίες, την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σου σύντροφο ή την νέα σου κατάκτηση. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, καταστάσεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Επαγγελματικές
Με σχετικά λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προβάλλει ο Νοέμβριος για εσένα. Ζητήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα προκύψουν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα οφείλονται τόσο στη δική σου, όσο και στη δική τους συμπεριφορά και στάση. Από την πλευρά σου, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους σου και να μην είσαι εσύ αυτή που θα υποκινήσει τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστώνεις ότι η αξία σου δεν αναγνωρίζεται φρόντισε να ενδυναμώσεις τις άμυνές σου, καθώς οι μομφές που μάλλον θα δεχθείς δεν θα έχουν διάρκεια και δεν θα επεκταθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν όμως έχεις υποχωρητική στάση, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν αλλού. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φρόντισε να κρατήσεις υπό έλεγχο την τάση σπατάλης που θα σε έχεις έντονα καθώς οι καιροί δεν είναι και οι καλύτεροι.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος που θα κινείται στο ζώδιο σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σου χαρίσει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, για να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα επιθυμείς, παρόλα αυτά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο σου μέχρι τις 10, θα προκαλέσει αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα κάνουν τα νεύρα σου κουρέλι και την ψυχική και σωματική σου υγεία να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή. Συνεπώς, χρειάζεται να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και μία αρκετά αποφασιστική συμπεριφορά, για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να ανασυνταχτείς, να ανακάμψεις και με πιο καθαρό μυαλό, να βάλεις νέες προτεραιότητες. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου. Όμως, ο οικογενειακός σου χώρος ίσως βγάλει προβλήματα και έχεις θέμα με κάποια συνεργασία ή ακόμη και με περιουσιακά στοιχεία. Μην ξεθαρρεύεις, αλλά παράμεινε προσεχτική στις κινήσεις, τις σκέψεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός θα χαρακτηριστεί άκρως ερωτικός, καθώς η απόφαση σου να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο και την οικογένειά σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου χαρίσει την ηρεμία και την αρμονία που επιζητάς. Από τις 10 του μήνα και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία και κινείται στο ζώδιό σου, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι πιο έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Απόφυγε τάσεις ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας, αν θέλεις η υπάρχουσα σχέση σου να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Θα πρέπει να ασκήσεις έλεγχο στα λόγια και στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, ακόμα και αν θεωρείς ότι οι πράξεις σου περιέχουν ανιδιοτέλεια και οι προθέσεις σου είναι από αγάπη. Η αναζήτηση μίας παλαιότερης σχέσης θα γίνει επιτακτική ανάγκη για κάποιους, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι ικανές να τους παρασύρουν σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Καλώς ή κακώς, το φετινό Νοέμβριο θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα. Η καλύτερη περίπτωση για εσένα, με βάση τους πλανητικούς σχηματισμούς που σε αφορούν, είναι να αναγκαστείς να διευθετήσεις παλιές (ή και νέες, αλλά εκτός προγράμματος) υποχρεώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένεις. Το πιο πιθανό μάλιστα, είναι να πρόκειται για υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως. Μέχρι τις 10 του μήνα, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, και σε σχέση με την επικοινωνία σου μαζί τους, αλλά και σε σχέση με τις διεργασίες που εξυφαίνονται παρασκηνιακά και σε αφορούν μεν, δεν τις γνωρίζεις δε. Μην είσαι επιπόλαιη στις οικονομικές σου συναλλαγές και μείνε μακριά από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται άμεσο και μεγάλο κέρδος.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά θετικός θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα με κάποιες σχετικές καθυστερήσεις και αναβολές, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 10 του μήνα. Στον επαγγελματικό σου τομέα, τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στον Σκορπιό, θα υπάρξει εύνοια και τύχη, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αν διατηρήσεις συνεπή και μετρημένη στάση απέναντι στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και είσαι προνοητική στα μελλούμενα, τότε η καριέρα σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Από τις 7 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσεις υπέρ σου εκκρεμείς παλιές υποθέσεις. Ακόμη, θα υπάρξει συναισθηματική εύνοια και αξιόλογες γνωριμίες για τους μοναχικούς του ζωδίου. Από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, είναι καιρός να δεις πιο σοβαρά μία πρόταση που περιμένει απάντηση και να κερδίσεις πόντους και χρήμα αυτό το διάστημα, που δείχνει να σε ευνοεί τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Η οικογένειά σου θα είναι κοντά σου για να σε στηρίξει και να σε συμβουλεύσει σωστά. Μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ γρήγορα οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν σημαντικά.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 του μήνα και μετά, η δυνατότητα που θα έχεις για να αντιληφθείς με τελείως αντικειμενικά κριτήρια τις συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι τονισμένη, για αυτό και θα πρέπει τώρα να την εκμεταλλευτείς για να απαλλαγείς απ’ ό,τι ουσιαστικά είναι τελειωμένο, ακόμα και αν χρειαστεί ένα διάστημα να απομονωθείς, για να βάλεις σε σειρά τις καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την αντικειμενική σου κρίση στις 17 Νοεμβρίου, καθώς η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει αναστάτωση στο γάμο ή την μακροχρόνια σχέση σου. Στις 22 του μήνα, που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου, οι κινήσεις σου θα είναι πιο δυναμικές σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα νιώθεις τονωμένη την αυτοπεποίθησή σου και σιγουριά για τις επιλογές σου. Ο Νοέμβριος σε γενικές γραμμές, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να κάνεις μία καινούργια αρχή στη ζωή σου, να διαμορφώσεις τους προσωπικούς σου χώρους, ακόμα και να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τον τόπο της διαμονής σου.

Επαγγελματικές
Με κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σου θα περάσει αυτός ο μήνας για εσένα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του. Ίσως αισθανθείς περίεργα, σε σχέση με τις διαθέσεις και τις προοπτικές σου. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αφού πρώτα θα τις έχεις τσεκάρει ικανοποιητικά. Δεν είναι άσχημη περίοδος αυτή για εσένα, απεναντίας θα έχεις την δυνατότητα να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να προωθήσεις δημιουργικά τα σχέδιά σου. Απλώς πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις σου και να βασιστείς σε ρεαλιστικές τοποθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και εν τέλει, ο Νοέμβριος θα είναι για εσένα μία περίοδος κατά την οποία θα χτίζεις τις μελλοντικές σου εισροές, αν φυσικά κινηθείς με λογική και σύνεση.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο φετινός Νοέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή, καθώς οι καταστάσεις γύρω σου δεν θα ρυθμίζονται μόνο με τη δική σου βούληση. Οι επικοινωνίες σου θα περάσουν μία αρκετά δύσκολη περίοδο και ενώ θα έχεις όλες τις καλές προθέσεις για να συνεννοηθείς, πάντα κάτι θα γίνεται και θα ανατρέπει τα δεδομένα. Το δυνατό σου χαρτί, τη διπλωματία, θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό ούτως ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και απόφυγε με κάθε δυνατό τρόπο να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου, τουλάχιστον μέχρι τις 10 του μήνα, που ο εν λόγω πλανήτης θα επιστρέψει σε κανονική πορεία. Μία ανάσα χαράς θα την πάρεις τις ημέρες της Έκλειψης Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 στον Σκορπιό, και θα μπορέσεις να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα πορεύεται ήδη στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ο μαγνητισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Με τη διαλεκτική και συμβιβαστική σου φύση θα πετύχεις πολλά πράγματα σε επίπεδο σχέσεων. Προσοχή μόνο χρειάζεται στην οικονομική σου διαχείριση.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο του Νοεμβρίου, η γοητεία σου θα τραβήξει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου και αν είσαι μόνη δεν αποκλείεται μία νέα σου γνωριμία σύντομα να εξελιχθεί σε σχέση. Αν βρίσκεσαι σε έναν πολύχρονο γάμο, θα δεις την ερωτική σου ζωή με άλλα μάτια, θα δημιουργήσεις ερεθίσματα για ουσιαστικές αλλαγές και θα τολμήσεις να προκαλέσεις το σύντροφό σου σε καινούργιες εμπειρίες. Ανανέωση έρχεται και στη συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων Αιγόκερων και αν είσαι εδώ και αρκετό καιρό μόνη, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα δυνατό και αποκλειστικό έρωτα. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση μπορεί τώρα να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις και να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Η ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών και επιθυμιών σου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στον Τοξότη. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα για τα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα και δεν θα πρέπει να αγνοηθεί σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Επαγγελματικές
Με το μυαλό σου στα οικονομικά θέματα θα είσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου, ειδικά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένη και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό, μέχρι τις 10 του μήνα, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 17, παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα είναι πιθανόν να διευθετηθούν και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις στον χώρο της εργασίας σου. Έτσι, ο Νοέμβριος θα φύγει χωρίς σημαντικές ή, στην καλύτερη περίπτωση, με μηδαμινές απώλειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο φετινός Νοέμβριος πρόκειται να σε ταλαιπωρήσει αρκετά, αφενός γιατί ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό μέχρι τις 10 του μήνα και αφετέρου γιατί ο Άρης θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι το τέλος του, πράγμα που σημαίνει ότι οι ανασφάλειες και τα άγχη σου θα αυξηθούν αρκετά. Προβλήματα στην επικοινωνία σου, καθυστερήσεις σε σχέδια που περιμένεις, στασιμότητα και ανατροπές, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της καθημερινότητας σου. Μην το βάλεις όμως κάτω, αντιθέτως οργανώσου κατάλληλα, προγραμμάτισε όσο καλύτερα μπορείς τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και ο χρόνος θα περάσεις αναίμακτα για εσένα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα εμφανιστούν νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας σου, που αν είσαι διορατική και τα χρησιμοποιήσεις κατάλληλα, θα φέρουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές στην εξέλιξη της καριέρας σου. Τότε θα καταφέρεις να βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σου και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται από τις 5 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Αιγόκερου, η διάθεση σου θα σε ωθήσει να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα, να βγεις με φίλους σου, να ψυχαγωγηθείς και να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου για να αλλάξετε παραστάσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου σε βρίσκει πιο δυναμικό και πιο ερωτικό, γεγονός που θα σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες, με σκοπό να ξεκινήσεις μία ποιοτική σχέση. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τονισμένη και η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Η Πανσέληνος στις 17 στο ζώδιο του Ταύρου, θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση, καθώς το φορτωμένο σου πρόγραμμα από τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα σου στερήσει την εκπλήρωση κάθε προσωπικής σου ανάγκης και επιθυμίας.

Επαγγελματικές
Με κάποιες δυσκολίες θα περάσει αυτός ο μήνας για εσένα. Ζητήματα που εκκρεμούσαν θα απαιτήσουν λύσεις και η έντονη διάθεση για κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία της εξέλιξης των σχεδίων, αλλά και κάποιων επαγγελματικών σχέσεών σου θα αναλώσουν αρκετή από την σκέψη σου. Με τον Άρη στην Παρθένο για όλη την διάρκεια του μήνα, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα θεωρείς παραπάνω από σοβαρά ενδεχόμενα. Η ευελιξία και η σύνεση στην δράση σου θα πρέπει να σε διακρίνουν, όπως και η ηρεμία. Όπως και να έχει, φρόντισε να μην προβείς σε καμία περίπτωση σε επιπόλαιες ενέργειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, γιατί οι εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου θα είναι έντονες. Αυτές τις μέρες καλό θα είναι να αποφύγεις με κάθε τρόπο νέες συμφωνίες, συμβόλαια κ.λπ. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, όσο αυτό είναι εφικτό, και αξιοποίησε τις ημέρες αυτές για προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών σου. Από τις 22 και μετά, που η νέα θέση του Ήλιου στον Τοξότη θα σε ευνοεί, θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας και αναμένεται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις κάποιο σοβαρό οικονομικό σου θέμα και θα ξελαφρώσεις.ΙΧΘΕΙΣ
Έντονη ασυνεννοησία προβλέπεται για εσένα αυτό το μήνα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου. Τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα και κατά πάσα πιθανότητα θα σε εκνευρίσουν, πρόκειται να διαρκέσουν όσο και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Σκορπιό, μέχρι τις 10 του μήνα για αυτό καλό θα ήταν να μην τους δώσεις πολύ σημασία και να μην αγχωθείς άδικα. Η Αφροδίτη από τις 5 και μετά στον Αιγόκερω, καθώς και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου από τις 13 και μετά, θα είναι στο πλευρό σου και θα σου δίνουν καλές επιρροές, γλυκαίνοντας τα πράγματα και φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις. Από τις 22 και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Τοξότη, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη και θα έχεις την ψυχραιμία να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις, είτε έχεις πάρει την απόφαση να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, είτε να παντρευτείς. Η επιστροφή του κυβερνήτη σου σε ορθή πορεία από τις 13 Νοεμβρίου και μετά, θα ενισχύσει θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο έρωτάς σου να λάβει πνοή ανανέωσης. Η καλή σου διάθεση θα σε ωθήσει να διοργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, για να περιποιηθείς και να ψυχαγωγήσεις τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους για να τους ομορφύνετε, θα αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και θα καταφύγετε σε μία ανακαίνιση.

Επαγγελματικές
Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στον Σκορπιό, είναι ιδιαίτερα θετική για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου θεμάτων. Θα αυξήσει τις κοινωνικές σου γνωριμίες, θα σε ωθήσει να βγεις και να διασκεδάσεις και θα φέρει κοντά σου σημαντικά άτομα. Ξεκινώντας από τα τελείως πρακτικά που έχουν να κάνουν με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέχρι τις 10 του μήνα, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι κίνδυνοι κάποιου εργατικού ατυχήματος θα είναι αυξημένοι. Από εκεί και μετά, κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου να σε επηρεάζει μέχρι τα τέλη του μήνα, κάποια πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και στα θέματα της καριέρας σου, αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τα υπάρχοντα διαμορφωμένα γεγονότα. Έτσι κι αλλιώς όμως, η ανάγκη για κάποιες αλλαγές θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό. Ευνοϊκές μέρες για παρεμφερείς ενέργειες θα είναι οι τελευταίες του μήνα, που οι πλανητικοί συνδυασμοί μπορεί να αυξήσουν κατά πολύ τις οικονομικές σου εισροές και να σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου