Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

PERSONALITY QUIZ: Τι θα σχεδίαζες σε έναν κύκλο; Τι αποκαλύτπει για σένα;Σχεδίασε το ψυχολογικό σου προφίλ...
Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις; Είναι πολύ απλό... Χαρτί και μολύβι πήρες; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και συμπλήρωσε τα σχήματα. 

- Σχεδίασε σε ένα χαρτί τα γεωμετρικά σχήματα με τη σειρά που τα βλέπεις στην εικόνα που ακολουθεί. (Το χρώμα φυσικά δεν έχει καμία σημασία, μπορείς να φτιάξεις το χαρτί με τα σχήματα με ένα απλό μολύβι)


/

- Αφού έχεις ένα χαρτί ζωγραφισμένο όπως η εικόνα παραπάνω συγκεντρώσου σε ένα, ένα τα σχήματα. Φαντάσου τι θα μπορούσες να ζωγραφίσεις χρησιμοποιώντας σαν βάση κάθε γεωμετρικό σχήμα ξεχωριστά. Φυσικά όπου έχουμε ίδιο σχήμα, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σχεδιάσεις και το ίδιο σκίτσο. Το αντίθετο μάλιστα... πρέπει κάθε σχήμα να σου βγάλει ένα άλλο σχέδιο, ενώ σε καμία περίπτωση το ένα σχέδιο με το άλλο δεν έχουν κάποια σχέση και είναι αυτόνομα το ένα από το άλλο. 

- Αφού ζωγραφίσεις εκείνο που φαντάζεσαι για κάθε σχήμα, σημείωσε κάτω από αυτό μια φράση που να περιγράφει το σχέδιό σου ή αυτό που αισθάνθηκες και σε έκανε να το ζωγραφίσεις με αυτό τον τρόπο. Μπορεί να είναι δύο λέξεις ή μια μικρή ή μεγαλύτερη πρόταση. Μην μπεις παρόλα αυτά στον κόπο να γράψεις ολόκληρη έκθεση κάτω από  κάθε σχήμα...

Το ψυχολογικό τεστ έχει τελειώσει. Οι ζωγραφιές που φιλοτέχνησες χρησιμοποιώντας σαν βάση το κάθε γεωμετρικό σχήμα εξηγούν καθεμία και ένα άλλο κομμάτι της ψυχοσύνθεσής σου. 

Επεξηγήσεις για κάθε σκίτσο

O πρώτος κύκλος

Αντιπροσωπεύει την εικόνα που έχουν οι άνθρωποι γύρω σου για εσένα. Συνδύασέ το με τη φράση που σημείωσες κάτω από το σκίτσο και θα σου δώσει μια πιο πλήρη απάντηση για τον τρόπο που εσύ πιστεύεις ότι σε βλέπουν τα κοντινά σου πρόσωπα. 

Η πρώτη γραμμή

Το σχέδιο που εμπνεύστηκες από την γραμμή της πρώτης σειράς αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική σου ζωή. Πιο συγκεκριμένα και πάντα σε συνδυασμό με τη φράση που το συνοδεύει, ό, τι έχεις ζωγραφίσει δίνει μια αίσθηση για το πως αντιλαμβάνεσαι στην πραγματικότητα τη σεξουαλική σου δραστηριότητα. 

Ο δεύτερος κύκλος

Εκείνο που φιλοτέχνησες με βάση τον δεύτερο κύκλο είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι εσύ τον εαυτό. Η εικόνα που έχεις για τη ζωή σου και το άτομό σου συγκεκριμένα ανεξάρτητα από την αίσθηση που πιστεύεις ότι δημιουργείς στους γύρω σου. Μην ξεχάσεις και εδώ να συνδυάσεις ό, τι ζωγράφισες με τη φράση που σου ήρθε πρώτη στο μυαλό αφού ολοκλήρωσες το σχέδιό σου. 

Το παραλληλόγραμμο

Εδώ πρόκειται για το σύμβολο που εκπροσωπεί την οικογένειά σου, τη σχέση αλλά και την εικόνα που έχεις για εκείνη. Ο τρόπος που σχεδίασες το παραλληλόγραμμο έχει να κάνει επίσης και με τη σημασία που έχει η οικογένεια στη ζωή σου.

Η δεύτερη γραμμή

Ο τρόπος που ολοκλήρωσες τη δεύτερη γραμμή σου δίνει μια εικόνα για τον τρόπο που βλέπεις το μέλλον σου. Τι πιστεύεις ότι θα περιλαμβάνει το κοντινό ή και μακρινό μέλλον για εσένα; Σε συνδυασμό με τη φράση που συμπληρώνει το σκίτσο μπορεί να σου δώσει μια αναπάντεχη εικόνα για τα... μελλούμενα. 

O σταυρός

Διαβάζοντας το κείμενο που ακολουθεί σου βάζω στοίχημα πως θα φτύσεις τον κόρφο σου, μπορεί να κάνεις και το σταυρό σου! Ναι, ναι! Ο σταυρός και ό, τι σχεδίασες πάνω του είναι δηλωτικός της εικόνας που έχεις για τον θάνατο. Πώς αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο αυτό και τι συναισθήματα σου προκαλεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου