Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Tips για να κρατάει το άρωμά σου περισσότερο, ακόμη και μέσα στο... κατακαλόκαιρο!

Για να μοσχοβολάτε ακόμη και ώρες αφότου έχετε βάλει άρωμα
Tips για να κρατάει το άρωμά σου περισσότερο, ακόμη και μέσα στο... κατακαλόκαιρο!
Είναι τόσο ωραίο να φοράς το άρωμά σου και να μη φεύγει από πάνω σου στην πρώτη μισή ώρα. Σε μερικούς ανθρώπους φεύγει πολύ γρήγορα η μυρωδιά του αρώματός τους. Φταίει το άρωμα ή μήπως ο τύπος δέρματος; Όπως και να έχει, υπάρχει λύση να κρατάει το άρωμά σας περισσότερο, ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πάμε να δούμε πώς:

1. Αγόραζε λοσιόν σώματος της ίδιας σειράς με την κολώνια σου. Ενυδάτωσε το σώμα σου με την κρέμα σώματος και έπειτα ψεκάσου με το άρωμά σου. Θα παρατηρήσεις ότι θα διαρκέσει περισσότερο!
2. Βάλε βαζελίνη: Άπλωσε μικρή ποσότητα βαζελίνης πίσω από τα αυτιά ή όπου αλλού επιθυμείς να βάλεις άρωμα. Αν το άρωμά σου είναι σε μορφή ελαίου ακόμη καλύτερα. Πάνω από τη στρώση βαζελίνης, πέρνα το άρωμά σου και θα δεις ότι η διάρκειά του θα αυξηθεί κατά πολύ!
3. Ψέκασε το μαντήλι σου: Αν είσαι λάτρης των μαντηλιών ή των φουλαριών, τότε καλό θα ήταν αν θες να μοσχοβολάς, να τα ψεκάζεις από μακρινή φυσικά απόσταση και αυτά. Το μαντήλι θα μοσχοβολάει για αρκετό διάστημα κι εσύ θα νιώθεις πιο φρέσκια από ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου