Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μπισκότο στο τηγάνι



Υλικά

8 κ.σ. βούτυρο
½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
½ κούπα καστανή ζάχαρη
1 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γλ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο. Μόλις λιώσει ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλα με ένα πιρούνι.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγό, το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη βανίλια και ανακατέουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει απο τα τοιχώματα.

Προσθέτουμε το τρίμα σοκολάτας, ανακατεύουμε και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-15'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου