Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Τι να φορέσω σε ένα γάμο;

Μας ρώτησε μια αναγνώστρια την γνώμη μας για το τι να φορέσει στο γάμο του ξαδέλφου της, γιατί θέλει να είναι μεν κομψή αλλά όχι υπερβολικά γιατί είναι μακρινοί συγγενείς. 

Η σωστή επιλογή των ρούχων εξαρτάται από την εποχή, την ηλικία, το σωματότυπο της κάθε γυναίκας και τις τάσεις της μόδας. Δείτε παρακάτω μερικούς κλασικούς συνδυασμούς που διατηρούνται αναλλοίωτοι στο χρόνο, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα γάμο.
• Μακρύ φόρεμα: Παραπέμπει σε μία κλασάτη εμφάνιση και όχι αποκαλυπτική. Απαιτεί ψιλόλιγνο σωματότυπο και για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα να είναι σε μαύρο χρώμα και στενή γραμμή. Για λίγο πιο γεμάτες κυρίες, αν φορεθεί σε γραμμή άλφα μπορεί να καλύψει αρκετές ατέλειες. Ο συνδυασμός του με ψηλοτάκουνες γόβες και έντονα αξεσουάρ, όπως μακριά σκουλαρίκια ή ένα φαρδύ βραχιόλι, σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.
• Pencil φούστα και αεράτο πουκάμισο: Προτιμάται για λεπτή σιλουέτα αλλά όχι απαραίτητα ψηλή. Τονίζεται έντονα η μέση δείχνοντας το κάτω μέρος του σώματος πιο μακρόστενο και ψηλό. Η απόχρωσή της επιλέγεται αναλόγως την εποχή. Το πουκάμισο είναι προτιμότερο να το επιλέξετε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό. Πάλι οι ψηλοτάκουνες γόβες θα δώσουν έμφαση στο σύνολο σε συνδυασμό με μια τσάντα φάκελο.
• Κοντό balloon φόρεμα: Είναι το ιδανικό για τις πιο νεαρές ηλικίες με καλοσχηματισμένο σώμα και όμορφα καλλίγραμμα πόδια. Είναι στενό στο πάνω μέρος του σώματος και κυρίως στο στήθος αποκαλύπτοντας όμως αρκετά τα πόδια. Μια ελαφριά περιφέρεια θα έκανε το balloon να φουσκώνει παραπάνω από όσο είναι ήδη. Οι γόβες είναι απαραίτητες αυτή τη φορά με λεπτό τακούνι ανεξαρτήτου ύψους.
• Φαρδιά αέρινη παντελόνα με στενό στράπλες μπλουζάκι: Μια φαρδιά αέρινη παντελόνα είναι η κατάλληλη για περιπτώσεις με λίγο έντονη περιφέρεια ή ίσως όχι καλλίγραμμα πόδια. Ένα στενό στράπλες ή ραντάκι μπλουζάκι θα δώσει έμφαση στο πάνω μέρος του σώματος έτσι ώστε το μάτι να μην πέφτει στην προβληματική περιοχή και αυτόματα το όλο σύνολο να φαίνεται αρμονικό. Ένα μποτάκι κλειστό ή peep toe θα δώσει μια πιο μοντέρνα νότα στο συνδυασμό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου