Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Sexy Tips


Η σχέση θέλει χρόνο....


Το ότι κάνατε σεξ, το ότι περάσατε όμορφα, το ότι όλα δείχνουν ότι ταιριάζετε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μαζέψεις τα ρούχα σου και να μετακομίσεις σπίτι του.

Ο ενθουσιασμός είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του πρώτου καιρού. Περίμενε. Δείξε ψυχραιμία. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα, πριν πάρεις αποφάσεις, πάρε το χρόνο σου να τον γνωρίσεις καλύτερα και να σε γνωρίσει καλύτερα. Μόνον τότε μπορείς να είσαι σίγουρη!


Αν σου ζητήσει χρόνο...


...αν δεν ξέρει τι θέλει, αν δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση, να χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει, πες και δώστου το χρόνο του. Απλά φρόντισε να κάνεις σαφές ότι ο χρόνος είναι σχετικός. Και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί όταν εκείνος αποφασίσει ότι θέλει να είσαστε μαζί, εσύ να μην θέλεις, να έχει περάσει ο δικός σου χρόνος. Άρα, δεν έχει και πολύ χρόνο!

Όχι εκβιαστικά, όχι απειλητικά. Ξεκάθαρα. Με αυτοπεποίθηση. Οι άντρες γουστάρουν πολύ τις γυναίκες που δεν είναι έρμαια των συναισθημάτων τους. Γοητεύονται. Γοητεύονται από τις γυναίκες που τους κάνουν σαφές ότι μπορούν και χωρίς αυτούς -τον συγκεκριμένο (θίγεται ο εγωισμός του).

Μην τηλεφωνείς, μην στέλνεις μηνύματα. Δυνατή. Αυτό θα του κάνει εντύπωση!

Στην τελική, αν πάρει τηλέφωνο η απόφαση θα είναι θετική. Αν δεν πάρει... δεν άξιζε. Το να προσπαθείς να “πείσεις” κάποιον ότι σε θέλει τη στιγμή που δεν το έχει αποφασίσει ο ίδιος δεν βγάζει πουθενά.

Δεν έχει διάθεση για σεξ...


Αλλά εσύ έχεις! Οπότε κάνεις το πρώτο βήμα... Δεν γκρινιάζεις, δεν κριτικάρεις, δεν σχολιάζεις το θέμα, προσπαθείς με τον τρόπο σου να του αλλάξεις γνώμη.

Παίρνεις πρωτοβουλία και προκαλείς τις αισθήσεις του. Την όραση, την αφή, την όσφρηση... Κανείς άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα ερωτική. Τις γκρινιάρες δεν αντέχουν.


Είσαι μόνη;


Ένας λόγος παραπάνω για να νιώθεις σέξι. Ξέρεις... ό, τι νιώθεις αυτό εκπέμπεις και στους γύρω σου. Και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό.

Ο πιο σίγουρος δρόμος για αυτό είναι η αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία. Κι ένας τσεκαρισμένος τρόπος για να νιώσεις όμορφα είναι να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Αφιέρωσε μια μέρα ολόκληρη στο σώμα σου, στην περιποίησή σου, σε σένα αποκλειστικά. Γέμισε την μπανιέρα, άραξε. Ακολούθησε ένα τελετουργικό που δίνει έμφαση στην επαφή με τον εαυτό σου. Απόλαυσε τη συντροφιά με τον εαυτό σου. Αγάπησέ τον, άκουσέ τον, χαμογέλασε. Θυμήσου τα δυνατά σου σημεία. Αρωματίσου. Βάψε τα νύχια σου.

Μην έχεις στο μυαλό σου ότι το κάνεις για κάποιον άλλον ή για κάτι άλλο. Δεν θα σκέφτεσαι ότι περιποιείσαι για να βρεις καινούριο φλερτ ή για να αρέσεις στους γύρω. Θα σκέφτεσαι ότι το κάνεις για σένα. Θα νιώσεις υπέροχα. Και θα το εντοπίσουν και οι γύρω σου. Θα δεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου