Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

4 βήματα για... γνωριμίες σε πάρτι!

4 βήματα για... γνωριμίες σε πάρτι!
1. Το outfit το διακριτικό: Κανόνας απαράβατος τον οποίο και δεν πρέπει να αγνοήσετε! Συνήθως γνωριμίες κάνουμε σε πάρτι και συγκεντρώσεις όπου οι περισσότεροι μας είναι άγνωστοι, οπότε αν πάτε στα γενέθλια της κολλητής σας για παράδειγμα, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα κάνετε κάποια γνωριμία! Για κανένα λόγο μην ντυθείτε σαν λατέρνα αλλά φυσικά και ούτε σαν να πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Γενικά φορέστε κάτι που να σας κολακεύει, αλλά να μην είναι υπερβολικό. Ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ ανοιχτό ντεκολτέ ούτε γενικά να τραβάει την προσοχή. Δεν ξέρουμε να σας εξηγήσουμε γιατί, αλλά αν σκάσετε με μία πολύ προκλητική φούστα, δύσκολα θα σας πλησιάσει κάποιος γιατί πολύ απλά θα φοβηθεί την απόρριψη. Κρατήστε καλύτερα ένα πιο low προφίλ και δεν θα χάσετε!

2. Να είστε χαμογελαστή: Δεν εννοούμε φυσικά να είστε χαζοχαρούμενη και να γελάτε χωρίς λόγο, αλλά αν σας μιλήσει κάποιος, είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν υπάρχει λόγος να είστε απόμακρη και αντικοινωνική. Με λίγα λόγια πιάστε κουβέντα, ακόμα και σε αγνώστους, προσέξτε μην γίνετε ενοχλητική γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, και μιλήστε για το οτιδήποτε. Προσοχή, ακόμα κι αν ξέρετε, μην το παίζετε ξερόλας γιατί θα γίνετε αντιπαθητική. Κάντε και λίγο χιουμοράκι, αν έχετε, και μοιράστε απλόχερα χαμόγελα. Όχι όμως πολλά κοπλιμέντα γιατί θα σας περάσουν και για χαζή!
3. Πιάστε την κατάλληλη θέση: Aπομακρυνθείτε λίγο από την παρέα σας και πηγαίντε λίγο πιο κει, και συγκεκριμένα δίπλα από εκείνον που έχετε βάλει στο μάτι! Δεν σας λέμε να ζαλιστείτε και να πέσετε πάνω του γιατί αν είναι φαν της Αλίκης Βουγιουκλάκη(!) θα σας καταλάβει και θα γίνετε ρεζίλι! Μπορείτε με αφορμή κάτι, ο καιρός μπορεί να είναι παρωχημένος αλλά πιάνει πάντα, να ανοίξετε κουβέντα κι έτσι να γίνει η πρώτη προσέγγιση. Αν δείτε ότι δεν ανταποκρίνεται λυπούμεθα αλλά μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Ωστόσο, αν είναι χωρίς συνοδό σε πάρτι πολύ πιθανόν να μην έχει σχέση, και άρα καθόλου δεν θα τον χάλαγε μία περιπετειούλα. Αν όμως δεν σας δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον, ή γίνατε ενοχλητικές, ή καθόλου δεν του αρέσετε!
4. Μην πιείτε πολύ: Εντάξει το ποτό είναι τσάμπα αλλά αν εσείς έχετε πάει με σκοπό τη γνωριμία τότε καλό θα ήταν να μη γίνετε και ντίρλα! Αφενός το να σας γνωρίσει κάποιος μεθυσμένη, δεν είναι και η καλύτερη εντύπωση και αφετέρου αν όντως έχετε πιει μπορεί να κάνετε πολύ περισσότερα από ένα απλό one night stand, και νομίζουμε καταλαβαίνετε τι εννοούμε! Οπότε περιοριστείτε σε μικρή ποσότητα γιατί υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να γίνετε περίγελος. Και πιστέψτε μας, δεν θέλετε να σας συζητάνε όλοι την επόμενη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου