Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Αισθησιακά βιβλία, πικάντικο διάβασμα, η νέα τάση

http://www.shape.gr/images/vivlio-4-orig.jpg

Αν οι 50 αποχρώσεις του γκρι σε έκαναν να κοκκινήσεις, αυτά τα καυτά βιβλία θα σε... ανάψουν!


Αν σου άρεσαν πάντα τα κακά αγόρια...
Sweet Addiction της Maya Banks (www.amazon.com)
Η ιστορία ενός κοριτσιού που ξέφυγε – με μια άτακτη δόση. Η Κόουλ δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται τη χαμένη της αγάπη από το σχολείο, τον Ρεν. Όταν τελικά οι δρόμοι τους ξανασυναντιούνται, η ένωσή τους είναι μια πολύ τολμηρή εκδοχή του ονείρου, που περιλαμβάνει χειροπέδες και ménage a trois.
Το απόσπασμα που θα διαβάζεις ξανά και ξανά!
«Φώναζε κτήση χωρίς να πει λέξη. Το σώμα του την εξουσίαζε. Κι εκείνος την έπαιρνε ξανά και ξανά, μέχρι που εκείνη βογγούσε απαλά, χωρίς να είναι σίγουρη αν θέλει να τη λυπηθεί ή αν θέλει κι άλλο».
Αν εύχεσαι το Twilight να μην ήταν «κατάλληλο για άνω των 13»...
The Taker της Alma Katsu (www.amazon.com)
Όταν η υποτιθέμενη δολοφόνος Λανόρ καταλήγει στο ιατρικό του δρα Λουκ Φίντλεϊ, του εξολομογείται ένα μεγάλο μυστικό: είναι αθάνατη και προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της και τον αγαπημένο της Τζόναθαν από το μοχθηρό άνδρα που της χάρισε την αθανασία. Και όλα αυτά περιλαμβάνουν πολύ σεξ!
Το απόσπασμα που θα διαβάζεις ξανά και ξανά!
«Ένιωσα μια μεγάλη, σκληρή θέρμη να σπρώχνει μέσα μου... να με τρίβει στον κορμό ενός δέντρου. Και στο τέλος, το βογκητό του στο αφτί μου μ’ έκανε να ριγήσω παντού, γιατί σήμαινε ότι είχε βρει την απόλαυση μαζί μου».
Αν θέλεις να σε αποπλανήσει ένας εκατομμυριούχος...
Γυμνή μπροστά σου της Sylvia Day (εκδόσεις Τουλίπα και σε e-book)
Η Εύα και ο εξωφρενικά πλούσιος Γκίντεον κουβαλούν μαζί τους περισσότερες αποσκευές απ’ όσες κουβαλά μαζί της κάποια από τις αδελφές Καρντάσιαν όταν είναι σε διακοπές. Κι όμως, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλο. Παραδόξως, η γραφή είναι πολύ καλή: δε θα διαβάσεις για τρεμάμενους λαγόνες εδώ.
Το απόσπασμα που θα διαβάσεις ξανά και ξανά!
(Από το Κεφάλαιο 15 είναι, αν ζητήσεις θα σ’ το στείλουν).
Αν τρελαίνεσαι για άνδρες με στολή...
Into the Crossfire της Lisa Marie Rice (www.amazon.com)
Ο Σαμ, ένας σωματώδης πρώην καταδρομέας, είναι σε μυστική αποστολή όταν συναντά στην περιοχή την επιχειρηματία Νικόλ. Συνάπτουν ερωτική σχέση – η πρώτη τους επαφή κρατάει 3 ώρες! Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο τρελά όταν το ζευγάρι μπλέκεται σε μια ριψοκίνδυνη αντιτρομοκρατική αποστολή.
Το απόσπασμα που θα διαβάζεις ξανά και ξανά!
«Τον έσφιξε δυνατά με έναν ερωτικό ρυθμό που συγχρονιζόταν με τους παλμούς του δικού του οργασμού. Η αίσθηση ήταν τόσο έντονη που παραλίγο να λιποθυμήσει. Ήταν λες και έτρεχε στο μαραθώνιο...»
Αν φαντασιώθηκες ποτέ έναν καθηγητή σου γυμνό...
Gabriels Inferno του Sylvain Reynard (www.amazon.com)
Οι πρωταγωνιστές είναι ο Γκάμπριελ, ένας σέξι, καθηγητής με σκοτεινό παρελθόν και η αθώα φοιτήτρια Τζούλια. Η σχέση με μια φοιτήτρια μπορεί να στοιχίσει τη δουλειά του στον Γκάμπριελ, αλλά δεν μπορεί να μείνει μακριά της, όσο κι αν προσπαθεί.
Το απόσπασμα που θα διαβάζεις ξανά και ξανά!
«Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα κι έβγαλε μια κραυγή καθώς τα δάχτυλά του επιτάχυναν. Η Τζούλια έσφιξε σαν κόμπος που τον έχουν σφίξει πολύ και, ξαφνικά, έπεσε μεγαλειωδώς. Ερωτικοί ψίθυροι και μουρμουρητά λατρείας πλημμύρισαν τ’ αυτιά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου