Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Πώς να γοητεύσετε έναν άνδρα με 5 απλά μυστικά- tip

Πώς να γοητεύσετε έναν άνδρα με 5 απλά μυστικά- tip
Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να βρει τον ιδανικό άνδρα και να τον γοητεύσουν τόσο πολύ που στο μυαλό του να έχει μόνο εκείνη. Για να το πετύχετε αυτό όμως πρέπει απλά να ακολουθήσετε πέντε απλές συμβουλές
  • 1.Να είστε λίγο αδιάφορες: Οι άνδρες μισούν τις απεγνωσμένες γυναίκες που αναζητούν σύντροφο. Θέλουν να δουν μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, δυναμική, που μπορεί να κάνει και χωρίς αυτούς. Βέβαια και αυτό θέλει μέτρο για να μην δείξετε ότι δεν ενδιαφέρεστε και καθόλου.
  • 2.Να είστε υπέρλαμπρη: Πρέπει να είστε καλοντυμένη, ευγενική και σοφιστικέ. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά λεφτά για την εμφάνισή σας αλλά αυτό που φοράτε να μην σας… φορά και να δείχνει elegant.
  • 3.Να είστε ειλικρινείς: Μπορείτε να παραμείνετε μυστηριώδεις ακόμα και αν είστε ειλικρινείς στα θέλω σας και στα πιστεύω σας. Προσοχή μην σας πιάσει και κρίση ειλικρίνειας και αρχίζετε να αποκαλύπτεται ακόμα και τα πιο κρυφά σας μυστικά.
  • 4.Να είστε ο εαυτος σας: Είναι πολύ σημαντικό όταν γνωρίζετε κάποιον να μου το δείξετε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Δεν έχει έρθει μαζί σας γιατί αναζητά την Angelina Jolie αλλά επειδή σας θεωρεί μοναδική και του αρέσετε. Άρα, καλό είναι να τον γοητεύσει η μοναδικότητά σας!
  • 5.Να γελάτε συχνά: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που έχουν ζωγραφισμένο στα χείλη τους ένα λαμπερό χαμόγελο. Δεν λέμε να χαζογελάτε αλλά το χαμόγελο είναι πηγή ζωής, φέρνει καλή αύρα και μεταφέρετε τη χαρά σας στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αφήστε δε που μόλις χαμογελάτε τα μάτια σας λάμπουν από ευτυχία!

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου