Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Τι σκέφτονται οι άνδρες για το γυναικείο σώμα;

Τι σκέφτονται οι άνδρες για το γυναικείο σώμα;
Πολλές φορές κάνουμε τα πάντα για να αρέσουμε σε έναν άνδρα ή επίσης έχουμε απίστευτες ανασφάλειες για το αν θα του αρέσει το σώμα μας ή κάποια μέρη του σώματός μας που εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι. Κι όμως ότι σας ενοχλεί πάνω σας όταν βλέπετε τον καθρέφτη τους άνδρες του γοητεύει.
Ας δούμε τους τρεις τρόπου που βλέπουν οι άνδρες το γυναικείο σώμα.
1. Παρατηρούν αυτό που σας κάνει γυναίκα. Δηλαδή τις καμπύλες του σώματός σας, το στήθος ακόμα και τον τρόπο που περπατάτε. Ό,τι φωνάζει πάνω σας πως είστε γυναίκα και αυτό δεν έχει να κάνει με τις κυτταρίτιδα ή τις ραγάδες.
2. Παρατηρούν αυτό που σας κάνει μοναδική. Μήπως δεν σας αρέσει το δόντι σας που είναι λίγο σπασμένο από τότε που ήσασταν πιτσιρίκα; Μήπως δεν...τρελαίνεστε και τόσο για τα λεπτά σας χείλη; Εκείνος πάλι βρίσκει το δοντάκι σας χαριτωμένο ενώ όταν του χαμογελάτε να είστε σίγουρη ότι δεν σκέφτεται αν τα χείλη σας είναι πολύ λεπτά. Αρκεί που του χαρίζετε το χαμόγελό σας.
3. Παρατηρούν αυτό που θα επιστήσει την προσοχή τους.  Σε αυτή την περίπτωση εσείς έχετε τη δύναμη να καταστρέψετε ή να εξελίξετε τη σχέση σας. Αν λοιπόν εσείς διαμαρτύρεστε όλη την ώρα για κάποιο μέρος του σώματός σας τότε στην ουσία...γκρεμίζετε όλες τους τις προσδοκίες. Αν πάλι...παίζετε μαζί του π.χ φορώντας ένα εξώπλατο φόρεμα και τον ρωτάτε πως του φαίνεται η πλάτη σας, η φορέσετε το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα και του πείτε ότι σας αρέσει ο τρόπος που αγκαλιάζει το σώμα σας. Ε, τότε  σίγουρα τον έχετε...τρελάνει!  Αρκεί να του δείξετε αυτά που θέλετε εσείς να προσέξει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου