Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 ως 23 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;


ΚΡΙΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα με την κίνηση του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία για τελευταίες ημέρες είναι μία θετική περίοδος για εσένα. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζουν να αποδίδουν και φέρνουν τα αναμενόμενα οφέλη. Οι συνεργάτες και οι προϊστάμενοί σου εμπιστεύονται την κρίση σου και το δείχνουν έμπρακτα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητες, αλλά θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 23, οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν πιο θερμές και αν είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα μια παρεξήγηση που σε κρατούσε σε απόσταση, τώρα αποκαθίσταται. Στον αισθηματικό σου τομέα, ενδέχεται να αναβιώσουν κάποια παλιά προβλήματα και αυτά όμως πολύ εύκολα μπορούν να λυθούν.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, με την Αφροδίτη να πορεύεται στον Καρκίνο, η σχέση σου θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα. Ακόμα κι αν πέρασες πρόσφατα δυσκολίες, όλα τα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται. Αν πάλι δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, η Αφροδίτη σου προσφέρει τις καλύτερες επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεφύγεις για λίγο από την εμμονή της αναζήτησης…

Επαγγελματικές
Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, από την Παρασκευή και μετά, μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα αποδοτικά στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.ΤΑΥΡΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα με τη θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, να παραμένει στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια προβλήματα, που σε απασχολούν κυρίως στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς λοιπόν τώρα να ασχοληθείς με μία σχέση, ίσως και ένα μυστικό έρωτα ή να συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοινοποιήσεις στο περιβάλλον σου μία κρυφή σχέση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το διάστημα έχεις όλα τα φόντα να εξελίξεις την αισθηματική σου ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Αντίθετα, στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, καθώς παραμονεύουν άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοι έτοιμοι να σε διαβάλλουν και να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα γύρω από το όνομά σου. Κοντά στις 23, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε κουτσομπολιά και πικρόχολα σχόλια, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να εκτεθείς και να ζημιώσεις την κοινωνική σου θέση.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά είναι το μοναδικό σου ταίρι, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφού σίγουρα κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο για εσένα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις στα καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα όσον αφορά στους στόχους σου, καθώς απρόβλεπτες οικονομικές απώλειες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα διαταράξουν τις ισορροπίες σου. Ίσως η διαχείριση που κάνεις ή οι αλλαγές που σκέφτεσαι στον επαγγελματικό σου τομέα να σε ζημιώσουν οικονομικά, για αυτό να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου. Φρόντισε να μην επαναλαμβάνεις τα λάθη του παρελθόντος και να μην πέσεις ξανά στην παγίδα του ενθουσιασμού. Στα μέσα της εβδομάδας, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετικότατη όψη με τον Δία (και οι δύο από το ζώδιό σου) θα σου παρουσιαστούν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις στον αισθηματικό τομέα. Κράτησε μυστικές τις κινήσεις, αλλά και τις σκέψεις σου και μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Άρης από το ζώδιό σου, σου φωνάζει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Αρκεί να μη βιαστείς!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου, από την άλλη, δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σου φέρει αρκετές θετικές εξελίξεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και οι επαφές σου τώρα μπορεί να φέρουν ουσιαστικές και πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Οι αισθηματικές σου σχέσεις ευνοούνται και αν ακόμη παραμένεις sinle μπορεί το Σαββατοκύριακο να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα προσωπικά σου δεδομένα. Καλό είναι λοιπόν, καθώς θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, να μην ενδώσεις σε μεσοβέζικες λύσεις, αντ’ αυτού να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Αποδέξου προτάσεις για ταξίδια και εξόδους, γιατί κάπου εκεί κρύβεται το άλλο σου μισό. Οικονομικά, μην ενδώσεις σε σπατάλες και τυχερά παιχνίδια, όσο κι αν η διάθεση σου σε παρασύρει. 

Αισθηματικές
Ο Ήλιος από την Παρασκευή και μετά εισέρχεται στο ζώδιό σου, προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Εσύ που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο μπορείς εύκολα να γνωρίσεις κάποιον που θα σε συγκινήσει και θα σου πάρει τα μυαλά!

Επαγγελματικές
Tο πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο να αποχωρεί από τους Διδύμους και να εισέρχεται την Παρασκευή στον Καρκίνο, προσφέρεται για απομόνωση, περισυλλογή, αλλά και σύσφιξη των οικογενειακών σου δεσμών. Ίσως νιώσεις ότι μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα μόνη σου ή δεν είσαι σε θέση ακόμη να αποκαλύψεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδίως στα άτομα που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό σου χώρο. Αν είναι έντονη αυτή η επιθυμία σου και είναι αυτό που προστάζει η διαίσθηση σου, τότε να το κάνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στον Αιγόκερω, ακόμα κι αν δεν συμμετέχει στα σχέδια σου ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος, θα σου προσφέρει μία σημαντική βοήθεια που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Πέρασε χρόνο μαζί τους, έστω και για να διασκεδάσεις και αν ακόμη παραμένεις μόνη σου στη ζωή κυνήγησε λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως την τύχη σου. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν!

Αισθηματικές
Μπορείς να τα πας και καλύτερα στα αισθηματικά σου αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Όσο για σένα που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα αρκεί να το βάλεις στόχο.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσένα καθώς με τον Δία να κινείται για τελευταίες ημέρες στους Διδύμους και να σε ευνοεί, ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και μέσα από αυτόν θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν είναι στη σκέψη και στις επιδιώξεις σου να κάνεις μία μεγάλη επένδυση ή να ξεκινήσεις μία καινούργια επιχείρηση, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να το κάνεις. Σημαντικά οικονομικά οφέλη μπορεί να έχεις από κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον εργασιακό σου χώρο και θα σε στέψουν νικητή. Αισθηματικά, κοντά στην Πανσέληνο στις 23 στον Αιγόκερω, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα και να γεμίσεις τον χρόνο σου δημιουργικά. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει για αυτό μην ψάχνεις να βρεις ψεγάδια και αφορμές για γκρίνιες και φασαρίες. Δείξε του και εσύ με τη σειρά σου έμπρακτα την αγάπη σου και πέρνα ένα ανανεωτικό Σαββατοκύριακο μαζί του.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης μπορεί να αλλάξουν στο άψε-σβήσε. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Δεν σε συμφέρει! Οι singles αυτή την εβδομάδα καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τους φίλους σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα ερωτικά σας… Είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις.

Επαγγελματικές
Iσορροπία προβλέπεται στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο θα σε φέρει αντιμέτωπη με παλιά προβλήματα και απωθημένα που πρέπει πλέον να ξεπεράσεις. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο για να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποια πράγματα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις που αφορούν στην επαγγελματική σου πορεία. Είναι καλύτερα να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις ξεκινήσει παρά να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο. Μην παρασύρεσαι από τα επιτεύγματα των γύρω σου, αλλά επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στο πώς εσύ θα τα καταφέρεις σε όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για νέα ξεκινήματα, αλλά είναι ιδανικές για να στρωθείς στη δουλειά. Κοντά στην Πανσέληνο στις 23 στον Αιγόκερω μπορείς να λύσεις προβλήματα που μέχρι τώρα σου φαίνονταν άλυτα στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά αυτό που θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ότι θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή. Δεν χρειάζεται το θέμα της δέσμευσης να σου γίνεται έμμονη ιδέα, απλά ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε διεκδικήσει ξανά.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να επιβαρύνουν το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Μην ξεχνάς ότι έχεις σύμμαχό σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη που αυτό το διάστημα κινείται στο φιλικό σου Καρκίνο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο και ο Ήλιος από την Παρασκευή και μετά θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο, όψεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σου σχέδια και να τολμήσεις νέα εγχειρήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου πορεία. Η ανταμοιβή στο μέλλον θα είναι ανάλογη με τις προσπάθειες που θα κάνεις τώρα για αυτό δώσε τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να βάλεις σε πρόγραμμα τις ενέργειες σου. Όσο πιο πολύ δουλέψεις τόσα περισσότερα θα κερδίσεις και θα καταφέρεις να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Μεσοβδόμαδα, που ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Δία (και οι δύο από τους Διδύμους) φρόντισε να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ούτως ή άλλως πνέει άνεμος ανανέωσης.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμή και ερωτική απέναντι στον σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση, ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου για αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχνα καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν τώρα είσαι ακόμα μόνη, περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα,. Μη σε τρομάξουν οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτήν την περίοδο όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι οι συνεταίροι σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα καθώς η αστάθεια που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Σχέσεις από το παρελθόν θα επανέλθουν στο προσκήνιο χωρίς όμως να εγγυώνται καμία σταθερότητα. Προσπάθησε να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις και να λύσεις τις διαφορές σου μια για πάντα. Τα άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς δεν είναι κατάλληλα για εσένα. Άλλωστε, οι καινούργιες γνωριμίες που θα έλθουν στη ζωή σου από την επόμενη εβδομάδα, που ο κυβερνήτης σου Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, σου υπόσχονται περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα. Επαγγελματικά οι μέρες είναι κατάλληλες για να πάρει πνοή ένα νέο δημιουργικό σου σχέδιο και, αν καταφέρεις να το ολοκληρώσεις, τότε η ανταπόκριση που θα βρεις από τους ανωτέρους σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμένεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου περνάει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν είσαι ακόμα χωρίς κάποια αξιόλογη σχέση θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο καθώς θα οφείλεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, οι οποίες επείγουν.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευφυΐα και η ετοιμολογία σου αυτήν την εβδομάδα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής σε ευνοεί από το ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ αναπτυγμένες, γεγονός που θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και των οικονομικών σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να σου φέρουν απώλειες. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου όταν πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην παρασύρεσαι από λόγια ανθρώπων που ναι μεν μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά δεν σε γνωρίζουν και τόσο καλά για να ξέρουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Στις 23, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου. Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις λάθη που ξέρεις ότι κοστίζουν λόγω του υπέρμετρου εγωισμού σου.

Αισθηματικές
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη βρίσκεσαι χωρίς κάποιο ταίρι θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες για να περάσεις ευχάριστα, αλλά και ερωτικά!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς με ευκολία σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές στη δουλειά σου. Ωστόσο, μην απαισιοδοξείς γιατί οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι θετικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες αυτές θα είναι κατάλληλες για να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Ενώ όμως σε περιμένουν μεγάλες αλλαγές και στη δουλειά σου, δεν είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθείς από αυτές. Αντίθετα, ίσως διαπιστώσεις πως τελικά άλλα είναι αυτά που αξίζουν στη ζωή σου και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία για να τα αναζητήσεις. Η μοναξιά που θα νιώσεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιεί στις 23 στον Αιγόκερω, ίσως σε ωφελήσει καθώς θα ανακαλύψεις πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα. Την Τετάρτη, που ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει αρμονική όψη με τον Δία (και οι δύο στο ζώδιο των Διδύμων) να περιμένεις πιθανή αύξηση των αποδοχών σου ή επιστροφή χρημάτων που μέχρι τώρα είχες ξεχασμένα. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Τα πράγματα και οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκά για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις την χρυσή τομή στην μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το! Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε σου προκύψει.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, έχεις φέρει τη δουλειά σου στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, μέχρι να τα βάλεις σε μία σειρά.ΙΧΘΕΙΣ
Επιτέλους ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, που για κάποιο λόγο είχες αφήσει στην άκρη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου σε εφοδιάζουν με την ενέργεια και τη δύναμη που σου είναι απαραίτητες. Παράλληλα, ο Ήλιος που κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο την Παρασκευή βελτιώνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και σου χαρίζει πειθώ, που θα σου φανεί χρήσιμη στις επαφές σου. Στον αισθηματικό τομέα, αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου θα κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που όπως δείχνει έχει τα ίδια ζητούμενα με εσένα. Το Σαββατοκύριακο, οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σε ωθούν να βγεις έξω και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και διασκέδαση.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα συνωμοτούν για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να λύσεις μαζί με τον σύντροφό σου κάποια προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν ακόμη παραμένεις μόνη οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές
Με την εύνοια που σου χαρίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον φιλικό για εσένα Καρκίνο γυρίζεις μια καινούργια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Κάποιες υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου