Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

3 συμβουλές για απόλαυση

AΠΟΛΑΥΣΗ
Πόσες φόρες μπορεί να θέλετε παραπάνω απόλαυση στο σεξ ή πιο έντονες στιγμές πάθους; Τι γίνεται όμως τότε; Πώς μπορείτε να το διεκδικήσετε από τον ερωτικό σας σύντροφο τις στιγμές αυτές;
Δείτε παρακάτω μερικές γενικές συμβουλές:
Κατά την διάρκεια του σεξ, μην διστάσετε να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Μην νιώσετε ούτε λεπτό τύψεις για τον αν συμπεριφερθείτε εγωιστικά. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι θα πιάσει το νόημα και θα παίξει και εκείνος επί ίσοις όροις, τότε τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να γίνουν πολύ έντονα.
Μιλήστε: Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πρέπει να φροντίσετε να είστε αποφασισμένη για αυτό που θέλετε ώστε να μη σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την απόλαυση. Απαιτήστε πως τον θέλετε εδώ και τώρα. Αυτές οι δύο λέξεις θα κάνουν τη δουλειά τους, αφού οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι ένας άντρας που αναλαμβάνει πρωτοβουλία θέλοντας να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του είναι το καλύτερο διεγερτικό.
Παραλείψτε τα πρώτα στάδια: Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι ο παράγοντας του αυθορμητισμού. Το παιχνίδι της γοητείας και τα προκαταρκτικά είναι πάντα υπέροχα όχι όμως στην παρούσα φάση. Αυτό γιατί δημιουργούν μια αίσθηση πολιτισμού, την οποία δεν χρειάζεσαι στην περίπτωση του άγριου και ζωώδους σεξ. Έτσι κι εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς το πάθος σου και να διεκδικήσεις τον σύντροφό σου μόλις αισθανθείς ότι τον θέλεις. Αιφνιδίασε τον… αρκεί να πάρεις αυτό που θέλεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντισταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου