Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Μυστικά των stars για χείλη, δέρμα και μαλλιά!

Βάλε στη καθημερινότητα σου μερικά απλά tips για όμορφα μαλλιά, δέρμα, νύχια και πρόσωπο όπως το κάνουν και οι celebrities!

Μυστικά για να αποκτήσεις φυσικά χείλη με όγκο


Ενώ το κραγιόν τραβάει την προσοχή στις ατέλειες των χειλιών σου, το λιπ γκλος κάνει το αντίθετο: γεμίζει τις γραμμές των χειλιών και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα.
Προτίμησε ένα ροζ γκλος σε κοραλί ή ψυχρές αποχρώσεις: ταιριάζουν με τα περισσότερα χρώματα, και κάνουν και τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά.
Αφού απλώσεις μια στρώση στην επιφάνεια των χειλιών, βάλε λίγο ακόμα στο τόξο του άνω χείλους και στο κέντρο του κάτω χείλους. Η λάμψη του θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα.
Ακόμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λιπ γκλος με συστατικά όπως κανέλα ή μινθόλη που έχουν ήπιες διογκωτικές ιδιότητες και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο φουσκωμένα.


Λαμπερό δέρμα με tricks μακιγιάζ

Αναμφισβήτητα η πούδρα σε μπρονζέ αποχρώσεις σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και όμορφη καθώς προσθέτει μια λάμψη στην επιδερμίδα σου.
Βρες μια απόχρωση που να μοιάζει με το χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα σου όταν έχεις μαυρίσει λίγο και χρησιμοποίησε ένα πινέλο για ρουζ. Το πινέλο αυτό σου επιτρέπει να απλώσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια την πούδρα στις περιοχές που θέλεις.
Για φυσικό αποτέλεσμα μην ξεχνάς ότι πρέπει να δείχνεις σαν να πέρασες μια ώρα κάνοντας ποδήλατο και όχι σαν να κάθισες μία ώρα στο σολάριουμ.Όμορφα νύχια = όμορφα χέρια

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν βερνίκια σε ροζ ή γκρι αποχρώσεις επειδή νομίζουν πως είναι κολακευτικές, στην πραγματικότητα όμως κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν πιο χλωμά.
Να θυμάσαι ότι τα ζωηρά χρώματα με μπλε νότες, τονίζουν τα νύχια σου και κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό.
Σε έρευνα της εφημερίδας Plastic and Reconstructive Surgery, που σύγκρινε χέρια με βαμμένα νύχια και χέρια με γυμνά νύχια έδειξε ότι τα τελευταία θεωρήθηκαν πιο γερασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου