Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

5 βήματα για το φλερτ των επιτυχημένων γυναικών!


ΦΛΕΡΤ
Δείτε παρακάτω 5 γενικές συμβουλές:
• Το να είναι μια γυναίκα προσιτή, ευαίσθητη και ρομαντική δεν έχει να κάνει με την εικόνα μια γυναίκας που μπορεί να είναι ευάλωτη και έρμαιο των συναισθημάτων της. Μπορεί να αφιερωθεί στη σχέση της και να θέλει να φροντίζει το σύντροφό της αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση, με μια γυναικά που θα αμελεί την προσωπική της ζωή για χάρη του.
• Ψυχραιμία στην αρχή. Μπορεί να νιώθετε ερωτευμένη, ενθουσιασμένη για εκείνον, αλλά σιγά σιγά οι εκδηλώσεις αγάπης. Βρείτε μια ισορροπία.
• Το να νιώθετε λίγο άβολα είναι φυσιολογικό. Μπορεί στην αρχή να είστε λίγο ανήσυχες για το πώς θα μιλήσετε, θα συμπεριφερθείτε αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να νιώθετε άβολα γι αυτό. Είναι λογικό όταν δεν ξέρεις κάποιον να είσαι στην αρχή επιφυλακτικός μαζί του.
• Το να είστε γλυκές είναι ωραίο. Το να είστε παραπάνω γλυκές δεν είναι καθόλου ωραίο. Ζουζουνίσματα, γλύκες δεν έχουν καμία θέση στην αποστολή αποπλάνηση. Να είστε ειλικρινής με τα συναισθήματά σας και δεν χρειάζεται να προσποιείστε τη γατούλα αν δεν είναι στο χαρακτήρα σας.
• Να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε περήφανες για εσάς. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε άλλες απόψεις ή να αλλάξετε για να τον κερδίσετε.
Τέλος, θα πρέπει να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να φοβάστε τη διαδικασία του φλερτ. Δείτε ως παιχνίδι που μπορεί να σας ανανεώσει και να σας φτιάξει τη διάθεση. Να είστε ο εαυτός, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τον γοητεύσετε και να τον κερδίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου