Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Λευκό VS σκούρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου! Τι διαφορά έχει; Κάναμε το τεστ!


Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο μακιγιάζ μας οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν καταλυτικά το αποτέλεσμα! Η πιο χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι το μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου (waterline). 

Τότε σου είχαμε πει ότι το λευκό και το σκούρο μολύβι έχουν τεράστια διαφορά ως προς το αποτέλεσμα που δίνουν στο μακιγιάζ μας. Όμως, η θεωρία απέχει πάντα από την πράξη! Γι' αυτό και κάναμε το πείραμα με την βοήθεια του Γιάννη Μαρκετάκη, official make up artist της Max Factor! Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα; Τι κάνει στην πραγματικότητα το κάθε μολύβι; 

Λευκό μολύβι

Το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού κάνει το μάτι να δείχνει πιο ξεκούραστο και καθαρό. Επιπλέον, δίνει αγνότητα στο βλέμμα και μια υγρασία, μας λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης. 
Και κάτι που δεν ήξερες: στις ταινίες οι make up artist όταν θέλουν να κάνουν ένα βλέμμα να δείχνει αγνό και υγρό τοποθετούν λευκό μολύβι στο waterline. Φέρε στο μυαλό σου σκηνές από την ταινία "Ο Ιησούς στην Ναζαρέτ"! Αν και ανεπίκαιρο πια, το παράδειγμα είναι πολύ, πολύ επιτυχημένο! 

Σκούρο μολύβι 


Το αντίθετο από το αγνό βλέμμα που προσφέρει το λευκό μολύβι δίνει το σκούρο μολύβι (καφέ ή ακόμη καλύτερα μαύρο). Με το σκούρο μολύβι μειώνεται η απόσταση της κόρης από το waterline κι έτσι τα μάτια μοιάζουν πιο μυστηριώδη και σχιστά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου