Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Πώς να αποκτήσετε τέλειους γλουτούς!

Πώς να αποκτήσετε τέλειους γλουτούς!
Μία βασική άσκηση που θα αλλάξει την εικόνα τους, εγγυημένα!
Σίγουρα τα  όμορφα και σφιχτά οπίσθια αποτελούν ένα από σημεία κλειδί του γυναικείου σώματός που συγκεντρώνει τα βλέμματα των ανδρών και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να το κρατάμε στο ύψος του και σφιχτό άρα πρέπει να το γυμνάσουμε κατάλληλα. Υπάρχουν δυο τρόποι. Η βασική άσκηση και η συντήρηση.
Μπορούμε κάθε ώρα της ημέρας  σχεδόν ξεκούραστα με μια παθητική άσκηση να σφίγγουμε και να χαλαρώνουμε τους μύες των γλουτών μας όταν στεκόμαστε χωρίς φυσικά να μας βλέπει κάποιος. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και μπρούμυτα στο κρεβάτι μας μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. H βασική άσκηση τώρα με την οποία θα 'σώσουμε' τους γλουτούς μας έχει λίγο κόπο παραπάνω αλλά πρέπει να τηρηθεί σχεδόν καθημερινά. Δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά το πολύ, είναι όμως θαυματουργή.
Σε ένα στρωματάκι καθίστε στα τέσσερα με τις παλάμες και τα γόνατα λυγισμένα στο πάτωμα κοιτώντας μπροστά και όχι κάτω. Με το ένα πόδι λυγισμένο σηκώστε το  στον αέρα χωρίς να το τεντώσετε -κρατήστε μέχρι το 2 και επιστρέψτε το πόδι στην αρχική του θέση.  Θα πρέπει να επαναλάβετε 20 φορές για το κάθε πόδι. Αυτή τη διαδικασία θα την τηρήσετε επί 3 φορές για το κάθε πόδι προσέχοντας φυσικά να αναπνέετε κανονικά και να νιώθετε το κάψιμο και την πίεση στους γλουτούς και στα πόδια. Αν σας πονά η μέση, ο αυχένας ή αισθάνεστε άσχημα στα γόνατα κάτι δεν κάνετε καλά.
*Για τα γόνατα μπορείτε να τοποθετήσετε στο έδαφος ένα μικρό μαξιλαράκι εκτός από το στρώμα (εάν γνωρίζετε ότι έχετε ευαισθησία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου