Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Τop 3 ασκήσεις κατά της κυτταρίτιδας!


Τop 3 ασκήσεις κατά της κυτταρίτιδας!
Δοκιμάστε τις και θα μας θυμηθείτε
Εκτός από μία σωστή διατροφή - καταναλώνοντας πολύ νερό- θα πρέπει να υιοθετήσετε μία πιο ... αποφασιστική και δυναμική στάση ζωής στην καθημερινότητά σας αν θέλετε να δείτε διαφορά. 20 λεπτά τη μέρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μπορείτε κάλλιστα αντί να χαζεύεται σε κάτι άλλο όσο είστε στο σπίτι, να δοκιμάσετε κάτι άλλο. Τι θα λέγατε για 3 ασκήσεις από 30 επαναλήψεις την κάθε μία;
Με άδειο στομάχι το πρωί που θα σηκωθείτε, κάψτε το λίπος δοκιμάζοντας να σφίξετε παράλληλα γλουτούς, προσαγωγούς και μηρούς.
-Ξαπλώστε στο πλάι, στηρίζοντας το κεφάλι με το χέρι σας, βάζοντας το άλλο χέρι στο πάτωμα μπροστά σας, με την παλάμη προς τα κάτω στο ύψος του στήθους. Το ένα πόδι - που ακουμπά στο έδαφος θα το αφήσετε λυγισμένο. Το άλλο το σηκώνετε τεντωμένο, σαν να κάνετε πλαινό ψαλίδι για 30 φορές. Αλλάζετε πόδι και επαναλαμβάνετε.
- Ένώ είστε όρθιες, κρατήστε τους κοιλιακούς προς τα μέσα, ισιώνοντας ωμοπλάτη και το λαιμό σας. Με τα χέρια στο ύψος των γλουτών, κάνετε ππροβολή του ενός ποδιού μπροστά, λυζίζετε και τα δύο πόδια και επενέρχεστε στην αρχική θέση. 30 φορές πάντα για κάθε πόδι.
-Ξαπλώστε στο πάτωμα μπρούμυτα για την ακρίβεια, γονατιστές με τα χέρια κάτω από το κεφάλι και το πρόσωπο. Στηριχτείτε στους αγκώνες σας και σηκώστε το δεξί πόδι πίσω από το γόνατο λυγισμένο σε ορθή γωνία κρατώντας ίσια την πλάτη σας και την κοιλιά ρουφηγμένη μέσα. Όταν σηκώνετε το πόδι και το τεντώνετε πίσω εκπνέετε και όταν το μαζεύετε μην ξεχνάτε την εισπνοή.

Καλή επιτυχία κορίτσια! Και μην ξεχνάτε τη σωστή διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου