Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

8 Κινήσεις που λειτουργούν ως προκαταρκτικά

ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες:
Μιλήστε του σε δημόσιο χώρο: Μια κίνηση ή κουβέντα σας μπορούν να του δείξουν όχι μόνο τις προθέσεις σας αλλά και πόσο τον θέλετε. Ακόμα, και ένα σ’ αγαπώ αρκεί για να δημιουργηθεί ερωτική διάθεση.
Οι ειδικοί το αποκαλούν ενσυναίσθηση. Στην πραγματικότητα, όμως πρόκειται για τη δεξιότητα εκείνη που θέλει το κάθε άτομο να μπαίνει στη θέση του άλλου. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε τις επιθυμίες, τα θέλω, και τα όνειρα του φίλου σας. Όταν λοιπόν υπάρχει αυτή η χημεία και το δέσιμο, λειτουργεί ως διεργετικό.
Η ματιά και η μυρωδιά: Είναι από τα πιο γνωστά. Το άρωμα του αγαπημένου σας μπορεί να σας ξυπνήσει τις αισθήσεις. Καθώς, ένα βλέμμα σας αρκεί για να στείλει το σωστό μήνυμα.
Φεύγοντας για ταξίδι: Την επομένη φορά που θα ξεκινήσετε για ταξίδι. Επιλέξτε κάτι χαλαρό και άνετο. Ακόμα, μια μπλούζα που θα αφήνει ακάλυπτα κάποια σημεία ή θα τα τονίζει, ξυπνούν τη φαντασία του. Το θέμα είναι η ασφάλεια σας και ο χρόνος που θα διαρκέσει το ταξίδι.
Αφήστε τον να δει το παιχνίδι με την ησυχία του. Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν σημαντική τη στιγμή που θα καθίσουν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Αν του ετοιμάσετε και μερικά snacks θα το εκτιμήσει περισσότερο. Εσείς πάλι, φορέστε ένα sexy σορτς και ένα λευκό τοπ και καθίστε ήσυχες δίπλα του. Η ησυχία σας θα τον εκπλήξει. Θα νιώθει την παρουσία σας και με την πρώτη ευκαιρία θα σας δώσει την πρέπουσα προσοχή ως αντάλλαγμα.
Κάντε του τα όνειρα πραγματικότητα. Πολλές φορές μπορεί να αποκαλύπτει πράγματα που του λείπουν από την παιδική του ηλικία ή ακόμα και απωθημένα. Εκπλήξτε τον ικανοποιώντας τα. Είναι πολύ όμορφο να ξέρει ότι η σύντροφός του τον αγαπάει και ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον.
Κυριακή πρωί και πρωινό στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση η μέρα σας να μην ξεκινήσει καλά.
Οργανώστε μια διαφορετική μέρα. Η ρουτίνα είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Φροντίστε λοιπόν μια στο τόσο να κάνετε πράγματα που ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Επιλέξτε κάτι extreme ώστε η αδρεναλίνη να λειτουργήσει υπέρ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου