Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Παπαρδέλες με τυρί κρέμα και γαλοπούλα


Υλικά
1 πακέτο παπαρδέλες
200 γρ. τυρί κρέμα
1 φλ. Γάλα φρέσκο
350 γρ. γαλοπούλα φιλέτο κομμένο σε μπαστουνάκια
1 φλ. Λευκό κρασί
4 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
½ φλ. Μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία
Βράζουμε τις παπαρδέλες αλ ντέντε . σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι . προσθέτουμε τα μπαστουνάκια γαλοπούλας και τα σοτάρουμε και αυτά. Μέχρι να πάρουν χρώμα . σβήνουμε με το κρασί  και τα αφήνουμε να βράσουν για μερικά λεπτά με μια κουτάλα από το υγρό που βράζουν οι παπαρδέλες.  Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε  το τυρί κρέμα με το γάλα  και λίγο από το ζωμό της κατσαρόλας. Μεταφέρουμε τις παπαρδέλες στο βαθύ τηγάνι με τη κρέμα . ανακατεύουμε , πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό  και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου