Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ την ώρα του σεξ;


ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ
Υπάρχουν μερικά πράγματα, συμπεριφορές, αντιδράσεις, όπως και να τις χαρακτηρίσετε δεν πρέπει να γίνονται την ώρα του σεξ. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές;
Μην βάλετε τα κλάματα: Μπορεί η στιγμή να είναι έντονη και το πάθος να παρασύρει τα συναισθήματα σας. Ναι υπάρχει περίπτωση να θέλετε να βάλετε τα κλάματα αλλά μη το κάνετε. Σκεφτείτε πως δεν είναι πολύ ωραίο την ώρα που ο σύντροφός σας φαντασιώνεται διάφορα και μερικά από αυτά τα κάνει πράξη κιόλας τη στιγμή εκείνη, εσείς να αρχίσετε να κλαίτε.
«Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα»: Είναι μια αγαπημένη τηλεοπτική ατάκα, η οποία είναι άκυρη τη στιγμή εκείνη. Μήπως έχετε διαφορετικά θέλω που η ώρα του σεξ δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες συζητήσεις;
Έλλειψη ενδιαφέροντος: Κοιτάξτε τα πράγματα είναι απλά. Τη σήμερον ημέρα να κάνετε σεξ επειδή πρέπει δεν είναι λογικό. Έχετε δικαίωμα στην απόλαυση και στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής. Εδώ ανήκουν και οι ψεύτικοι οργασμοί.
Έφεση σε ξένες γλώσσες: Ναι έχουν δηλώσει πολλοί άντρες πως τα γαλλικά, τα ισπανικά ή μια ξένη γλώσσα, την ώρα του σεξ, για ένα περίεργο λόγο είναι ερεθιστικό. Προσοχή, οι άντρες που δήλωσαν κάτι τέτοιο εννοούν να είναι γνώστες. Το να λέτε άσχετες λέξεις που δεν βγάζουν νόημα είναι αστείο.
Να μιλάτε: Σαφώς, δεν είναι ωραίο να είστε αμέτοχες ή σιωπηλές. Ένας αναστεναγμός, μια μικρή ερωτική φράση κάτι τέλος πάντων μικρό και λακωνικό είναι απαραίτητο και ευπρόσδεκτο. Με τον τρόπο αυτό δηλώνετε παρουσία αλλά λέτε και στον άλλον ότι σας αρέσει. Προσοχή, μην αρχίσετε την κουβέντα και τις υποδείξεις, δεν θα του αρέσει καθόλου.
Προσοχή μην χαρακτηρίσετε τίποτα ως «γλυκούλι»: Χαριτωμένο, so cute και παρόμοιες φράσεις. Δεν είναι καθόλου ευγενικό να ονοματίζουμε κάνε μέρος του ανδρικού σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου