Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Beauty tips για τις πρώτες εμφανίσεις σας στην παραλία!


sun (2)
Σίγουρα όλες αγχώνεστε για τη λευκή σας επιδερμίδα.
Η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι πολύ πιο κολακευτική από τη λευκή. Κρύβει πολλές ατέλειες και δείχνει πιο αδυνατισμένο το κορμί σας. Τώρα λοιπόν που ο καιρός ανοίγει και η παραλία σας καλεί, σίγουρα σκέφτεστε πως θα αποκαλύψετε τη λευκή σας επιδερμίδα. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε,ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και όλα θα είναι καλύτερα:
  • Απλώστε ένα προϊόν self-tan πριν το πρώτο σας μπάνιο. Θα σας προσφέρει ένα bronze χρώμα το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερο από τη λευκή σας επιδερμίδα. Προσοχή, μην ξεχάσετε να κάνετε απολέπιση πρώτα.
  • Πολλά λάδια για μαύρισμα έχουν ένα bronze χρώμα. Επιλέξτε ένα τέτοιο λαδάκι λοιπόν και απλώστε το από το σπίτι σας. Προσοχή τι θα φορέσετε από επάνω. Αποφύγετε τα λευκά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λερωθεί.
  • Αν έχετε τόσο μεγάλο άγχος αποφύγετε τις διάσημες παραλίες.Επιλέξτε μία πιο ερημική, για τα πρώτα σας μπάνιο. Αποκτήστε πρώτα το χρώμα που θέλετε και μετά εμφανιστείτε σε πολυσύχναστες παραλίες.
  • Κάνετε σπίτι σας ηλιοθεραπεία. Φορέστε ένα κοντό σορτς και ένα τοπ και καθίστε στο μπαλκόνι ή ακόμα καλύτερα στην ταράτσα του σπιτιού σας. Θα αποκτήσετε ένα ικανοποιητικό χρώμα. Αν έχετε κήπο τότε είστε πολύ τυχερές. Προσοχή μην ξεχάσετε ότι και εκεί χρειάζεστε αντηλιακή προστασία.
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου από την Carroten, BB Divine care με spf 25.

2 σχόλια: