Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Γυναικείες φαντασιώσεις, ανομολόγητες επιθυμίες

Γυναικείες φαντασιώσεις, ανομολόγητες επιθυμίες
Είναι τα κρυφά μυστικά, οι ανομολόγητες επιθυμίες, τα ερωτικά σενάρια που απογειώνουν τις αισθήσεις. Μέχρι πρόσφατα, οι ερωτικές φαντασιώσεις ήταν προνόμιο των αντρών, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν είχαν. Απλά, ήταν θέμα ταμπού. Η σύγχρονη γυναίκα συμφιλιώνεται με τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις, τις ομολογεί και τις ... πραγματοποιεί.
Τα ερωτικά παιχνίδια που δημιουργούμε με το μυαλό είναι μια νοητή γέφυρα που βοηθάει να αισθανθούμε καλύτερα το σώμα μας, τον σύντροφό μας και το σεξουαλικό παιχνίδι. Περισσότερο ή λιγότερο τολμηρές, η δύναμη των φαντασιώσεων είναι τόσο μεγάλη που μερικές φορές φοβίζει τις γυναίκες και τις οδηγεί στην αμηχανία και στην απόκρυψη. Όμως το να αφεθείς στη φαντασίωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να την πραγματοποιήσεις.
Σήμερα οι γυναίκες προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τις φαντασιώσεις τους οι οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι συνήθως πιο αισθησιακές και περίπλοκες από των αντρών. Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα ερωτικά σενάρια των γυναικών;
1. Σενάριο με σεξ σε δημόσιο χώρο. Σεξουαλικό σενάριο με πολλούς ερωτικούς παρτενέρ
2. Σενάριο σεξ επί πληρωμή. Σεξ με έναν άγνωστο ή one night stand με άγνωστο πρόσωπο
3. Σενάριο με σεξουαλική παρενόχληση. Σεξ με ελεγχόμενο βιασμό
4. Σενάριο που να εκφράζει εξουσία και δύναμη.
Don't worry...όλα ξεπερνιούνται
Αφήστε τον εαυτό σας να τις χαρεί: Σκεφτείτε ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές, είναι από τα καλύτερα διεγερτικά, τονώνουν τις αισθήσεις και χαρίζουν ποικιλία στο σεξουαλικό παιχνίδι. Αντί να ντρέπεστε για αυτές, αφεθείτε στη χαρά της απόλαυσης. Μιλήστε για αυτές: Συζητήστε με τον σύντροφό σας για τις φαντασιώσεις που σας απογειώνουν. Φροντίστε μόνο να τις θέσετε ευγενικά έτσι ώστε να μην νιώσει ότι απειλείται από πιθανή απόρριψη. Αν δείτε ότι η συμπεριφορά του είναι θετική σ' αυτά που του λέτε τότε θα νιώσετε ότι η επικοινωνία που μοιράζεστε ενδυναμώνει τη σεξουαλική και την ερωτική σας σχέση. Βάλτε τον στο παιχνίδι:Εκφράστε τις φαντασιώσεις που στο σενάριό τους χωράει και ο ρόλος του συντρόφου σας. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσει ότι τον ποθείτε και ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανοποίησή σας. Προσοχή, υπάρχουν και όρια: Όσο ειλικρινής και να είστε με τον αγαπημένο σας, προσέξτε τις φαντασιώσεις που αφορούν τρίτους ανθρώπους και ειδικά αυτές που αναφέρονται σε άτομα όπως ο πρώην ή ένας κοινός φίλος. Είναι προτιμότερο να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας προστατεύοντας τη σχέση σας από πιθανή σύγκρουση και καυγά.
Οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι το "σεξογράφημα" του εαυτού μας και μπορούν να λειτουργήσουν ως διεγερτικό στη σχέση μας με το σύντροφό μας. Είναι ένας τρόπος να πειραματιστούμε, να υποδυθούμε ρόλους, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να έχουμε μια πιο γεμάτη ερωτική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου