Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ Part 1

Η χειρομαντεία είναι ίσως το πιο γνωστό είδος μαντείας και ανάλυσης του χαρακτήρα. Ηχειρομαντεία είναι η τεχνική που αναλύει τα σύμβολα και τις γραμμές του χεριού, για να βγάλει συμπεράσματα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ανθρώπου. 

Υποτίθεται ότι οι γραμμές στην παλάμη του ανθρώπου περιγράφουν τόσο την διανοητική όσο και την συναισθηματική πλευρά του και μπορούν να δώσουν πληροφορίες για: 

· την υγεία του, 

· τα ταλέντα του, 

· τις σχέσεις του, ακόμα και 

· τους απογόνους του. 


Υποτίθεται ότι οι γραμμές αυτές, αλλάζουν κατά την διάρκεια της ζωής και συχνά εξαφανίζονται και εμφανίζονται όταν ωριμάζουμε ή καθώς παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για μας και τους γύρω μας. 


Η χειρομαντεία συνδεόταν πάντα με την αστρολογία και αυτή η σχέση φαίνεται και από τα ονόματα που έχουν δοθεί στα μέρη του χεριού. 

· Ο δείκτης συνδέεται με τον Δία, 

· ο μέσος με τον Κρόνο, 

· ο παράμεσος με τον Ήλιο και 

· ο μικρός με τον Ερμή. 


Η περιοχή στη βάση του αντίχειρα έχει πάρει το όνομά της από τον πλανήτη Αφροδίτη και η εξωτερική πλευρά της παλάμης συνδέεται με τη Σελήνη. 


Υποτίθεται ότι όταν καταφέρετε να εντοπίσετε τις κυριότερες γραμμές του χεριού σας, θα είστε σε θέση να μάθετε πολλά για τα βασικά συναισθηματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που οι γραμμές αυτές εκφράζουν. 


Οι κυριότερες αυτές γραμμές είναι: 

· Η Γραμμή της Ζωής 

· Η Γραμμή της Κεφαλής 

· Η Γραμμή της Καρδιάς 


Οι περισσότερες παλάμες έχουν ορισμένες δευτερεύουσες γραμμές που αποκαλύπτουν συναρπαστικές πτυχές της προσωπικότητας και του πεπρωμένου. 

Αυτές είναι: 

· Η Γραμμή της Μοίρας 

· Η Γραμμή του Ήλιου 

· Η Γραμμή του Ερμή 

· Η Γραμμή της Διαίσθησης 


Οι Γραμμές της Ζωής: 

    Οι Γραμμές της Κεφαλής 

    Οι Γραμμές της Καρδιάς 

  

ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Νο1

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΙΣΧΥΡΗ
Γενικά είσαι αρκετά υγιής και ενεργητικός, δεδομένου ότι φροντίζεις την υγεία σου πολύ καλά. Οι δευτερεύουσες ασθένειες είναι αναπόφευκτες. Αλλά να μην είσαι ιδιαίτερα τολμηρός. Αυτές οι δευτερεύουσες ασθένειες μπορούν μερικές φορές να κάνουν πολλές ζημιές εάν τις παραμελήσεις. Γενικά όμως έχεις κανονική υγεία. Κατά περίεργο τρόπο, όσο μεγαλώνεις γίνεσαι ακόμα υγιέστερος και στη φυσική εμφάνιση φαίνεσαι πολύ νεώτερος από την πραγματική ηλικία σου. Θα απολαύσεις μια μακριά και συναρπαστική ζωή και θα ζήσεις ώριμα γηρατειά. Είσαι μάλλον στερεότυπος και συστηματικός στις καθημερινές υποθέσεις σου. Μην αποτολμήσεις τίποτα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ζημία στην υγεία σου. Οι καλές συνήθειές σου σε κρατούν σε ακμαία κατάσταση, αρρωσταίνεις σπάνια και θα ζήσεις πολύ περισσότερο. Είσαι πλήρης ακτινοβολίας και ζωτικότητας. Είσαι χαρακτήρας ενθουσιώδης και λίγο σεξομανής. Το αντίθετο φύλο σε συμπαθεί για αυτό. Μπορείς να εργαστείς πολλές ώρες χωρίς συναίσθημα κούρασης, αλλά μισείς να συμμετάσχεις σε περίπλοκους στόχους. 


ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Νο2

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΑΔΥΝΑΤΗ
Μπορεί να πάσχεις από μια λανθάνουσα ασθένεια χωρίς να το γνωρίζεις. Ίσως οφείλεται στις κακές συνήθειές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις καταχρήσεις και να σταμάτησε τις κακές συνήθειες, διαφορετικά κάποια ασθένεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Είσαι αρκετά αδύναμος και κουράζεσαι εύκολα. Δεν έχεις πολύ ζωτικότητα και εξασθενείς στον αθλητισμό. Καθότι είσαι κλειστός χαρακτήρας, δεν επιθυμείς τις κοινωνικές σχέσεις. Προτιμάς τα εύκολα πράγματα και όχι τις σωματικές δραστηριότητες. Εργάζεσαι με αργούς ρυθμούς και θεωρείς τη σεξουαλική ζωή δευτερεύουσα. Χρειάζεσαι κάποιον να τονώνει την ανάγκη σου για ζωή και για να δείχνεις εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό στην κοινωνική ζωή. Αντιλαμβάνεσαι μάλλον επιπόλαια την ζωή σου. Νοιώθεις αρκετά καλά όταν αποκτάς σχέσεις με νέους, όμως εκτός του ότι οικειοποιείσαι τις κακές συνήθειες, ίσως να μην είσαι σε θέση να διασφαλίσεις την αρμονικότητα μαζί τους. Κάνε όσο μπορείς αθλητισμό ή γενικά ασκήσεις και τρώγε μια μεγαλύτερη ποικιλία των τροφίμων. Έτσι, θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις την υγεία σου. 


ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Νο3

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ
Βίαιος και γρήγορος, είσαι μερικές φορές υπερ-ευαίσθητος στην κριτική. Αν και είσαι έξυπνος, κατά περιόδους παρερμηνεύεις τις προθέσεις άλλων, προκαλώντας κατά συνέπεια παρανοήσεις. Έχεις το θάρρος να αναλαμβάνεις επιχειρήσεις που άλλοι θεωρούν μπερδεμένες ή επικίνδυνες. Τείνεις να θεωρείς τα πράγματα εύκολα χωρίς πρωτοβουλία και μερικές φορές γίνεσαι υποτελής σε άλλους. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, είχες υιοθετήσει μια απρόσεκτη τοποθέτηση και είχες αντιπαθήσει τις σχολικές εργασίες. Στην πραγματικότητα αντιπαθείς την ενεργή οικονομικά ζωή και την κοινωνικότητα. Δεδομένου ότι τείνεις να είσαι εσωστρεφής, αυτο-συγκρατείσαι. Σαν παιδί ήσουν άτακτος και απείθαρχος αλλά όταν μεγάλωσες έγινες πιο τολμηρός και θέλεις να εκπληρώσεις κάθε φιλοδοξία σου. Αυτό προσελκύει τολμηρές και σκληρές εργασίες. Δεν επιθυμείς να ελέγχεσαι από άλλους, τείνοντας να εξουσιάζεις τα πράγματα και τολμώντας να προκαλείς το κατεστημένο. Αποφασιστικός και εγωιστικός, αντιπαθείς κάθε διαταγή από άλλους. Μερικές φορές εμφανίζεσαι μάλλον άσπλαχνος και τείνεις να ισοπεδώσεις ότι σε εμποδίζει ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Δεδομένου ότι έχεις πολύ ισχυρό πνεύμα πάλης επιτυγχάνεις τελικά το στόχο σου. Έχεις θετική στάση απέναντι στη ζωή και υπερνικάς γενικώς τις δυσκολίες της. Λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις, ζυγίζοντας προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις ή όχι. Με την υψηλή νοημοσύνη και το οργανωτικό ταλέντο σου, επιτυγχάνεις πάντα οτιδήποτε επιθυμήσεις. 


ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Νο4

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ
Αρεστή και ευγενική φύση σε συμπαθούν οι άλλοι, επειδή είσαι χρήσιμος και καλός. Έχεις εύθυμη και ξένοιαστη ζωή. Λίγο σε ενδιαφέρει το προσωπικό κέρδος ή η απώλεια, ωστόσο έχεις το θάρρος για να επιτύχεις τα ιδανικά σου και να ζήσεις μια μακριά και ευτυχισμένη ζωή. Είσαι παρατηρητικός, ικανός και πολυμήχανος. Όλες αυτές οι ιδιότητες έθεσαν σταθερά θεμέλια για τη σταδιοδρομία σου. Με τον προσδιορισμό και την εμμονή σου είσαι σε θέση να επιτύχεις τους στόχους σου που είναι προσιτοί και χρήσιμοι, να κερδίζεις φίλους και γίνεσαι σεβαστός στους υφισταμένους. Είσαι αισιόδοξος, συμπονετικός και καλός, είσαι δίκαιος και λογικός με ισορροπημένη ιδιοσυγκρασία, ζυγίζοντας κανονικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατάστασης πριν αποφασίσεις. Όντας τίμιος και ειλικρινής, καλωσορίζεσαι από τους φίλους και από τους ξένους. Συμπαθείς τον ειρηνικό και ήρεμο τρόπο ζωής. Είσαι ευθύς, γενναιόδωρος, εξωστρεφής και αρκετά τολμηρός. Με τόλμη εκφράζεις τις σκέψεις του και προκαλείς την προσοχή, αν και μερικές φορές εν αγνοία σας, προσβάλλεις τους άλλους με την ειλικρίνειά σου. Κοσμείσαι με ένα ισχυρό πνεύμα πάλης, είσαι φυσικά υπερβολικός, δεν πιστεύεις στα χρήματα, είσαι πολυμήχανος και ευφυής, και επιτυγχάνεις συνήθως πολύ περισσότερο από τους άλλους. Ένας ταλαντούχος διοργανωτής σε οτιδήποτε κάνεις, Είσαι υπερήφανος επειδή γνωρίζεις ότι μπορείς να είσαι επιτυχημένος, όμως στα μάτια των άλλων ίσως φαίνεσαι αλαζονικός. 


ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ Νο1

ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΙΣΧΥΡΗ
Αρκετά καλλιτεχνική φύση, είσαι πρόσωπο των ξεκάθαρων προτιμήσεων. Είσαι πολύ ευγενική προσωπικότητα που δεν θέλει να βλάψει ή να προσβάλει άλλον. Δεδομένου ότι οι συγκινήσεις σου, ενάντια στη λογική σου, σε καθοδηγούν πάντα, μπορεί να μην φθάσεις να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Ένα ειλικρινές πρόσωπο με πολύ καλή εγκεφαλική σκέψη, γίνεσαι αντάξιος φίλος, γιατί βάζεις πάντα τα ενδιαφέροντα των άλλων, πριν από τα δικά σου. Δεν θα στερήσεις ποτέ κάτι από άλλους ανθρώπους για προσωπικό κέρδος. Έχεις το όραμα και τη δυνατότητα να υιοθετείς τις πρακτικές προσεγγίσεις στην επιχείρηση χωρίς να βλάπτεις άλλους, μία πραγματική και πρακτική προσωπικότητα που διαμορφώνει πάντα τις απόψεις με υγιή κρίση. Είσαι ικανός και πρακτικός στο χειρισμό των καταστάσεων, παρότι οι άνθρωποι σε θεωρούν όπως υλιστή, αλλά στην πραγματικότητα είσαι πολύ ταλαντούχος με υψηλά ιδανικά. Μπορείς να επιτύχεις τους στόχους στη ζωή, είσαι πολύ καλός, ευφυής και κατέχεις μια πρόσθετη έκτη αίσθηση που σου επιτρέπει να κατανοείς τα θρησκευτικά και μυστικά θέματα. Είσαι αρκετά ευσεβείς στις θρησκευτικές πεποιθήσεις σου, έχεις ψυχικές δυνάμεις και αντιλαμβάνεσαι υπερφυσικά γεγονότα. Αιχμηρός και ικανός, καθίστασαι αρμόδιος στο σχεδιασμό επιλύσεων περίπλοκων προβλημάτων. Πολύ λίγοι άνθρωποι κατέχουν αυτό το ταλέντο, το οποίο κατάλληλα καλλιεργημένο, σου επιτρέπει να κάνεις τις νέες ανακαλύψεις. 


ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ Νο2

ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΔΥΝΑΤΗ
Στα αρχικά στάδια της ζωής σου, υπήρξε μικρή πρόοδος στη σταδιοδρομία σου λόγω έλλειψης κατεύθυνσης. Εντούτοις, μετά από τη μέση ηλικία συλλέγεις περισσότερη εμπειρία και με καλό προγραμματισμό αρχίζεις να ανέρχεσαι στον τομέα που επιλέγεις. Σε μερικά έτη θα είσαι σε θέση να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και όλες οι προηγούμενες κακοτυχίες θα εξαφανιστούν, επιτρέποντάς σου να συγκεντρώσεις τη συγκομιδή σου. Είσαι εξαιρετικά τυχερός κατά τη διάρκεια των γηρατειών, γιατί οτιδήποτε επιθύμησες στα νιάτα σου, θα το έχεις. Τα αρχικά στάδια της ζωής σου είναι αρκετά ασταθή, τα απρόβλεπτα εμπόδια πάντα υπήρχαν, ακόμη και οι καλοί φίλοι γίνονται μερικές φορές οι εχθροί σου, όχι λόγω της ανεπαρκούς μοίρας σου, αλλά επειδή προσελκύεις τη ζήλια με τα ταλέντα σου. Όμως μέσα από εμμονή, νοημοσύνη και προσπάθεια, η ζωή σου αλλάζει μετά τη μέση ηλικία. Η τύχη δεν σε βοηθά στα πρώτα χρόνια, δίνοντάς σου απογοητεύσεις, φθόνο και στεναχώρια. Γίνεσαι τότε, μάλλον άσπλαχνος. Προσπάθησε να αποκτήσεις περισσότερο περιεχόμενο στη ζωή σου και θα δεις ότι θα γίνεις ένα ευτυχέστερο πρόσωπο. Ακόμα, με τα ευπροσάρμοστα ταλέντα και τα διαφοροποιημένα ενδιαφέροντα σου μπορείς να επιτύχεις διάφορους στόχους. Αν επικεντρώσεις την προσοχή σου όμως, σε ένα ή δύο στοιχεία, μπορεί να επιτύχεις πολύ περισσότερο. 


ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ Νο3

ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ
Ικανός στις μοναχικές επιχειρήσεις, αλλά ακόμα καλύτερος στις συνεργασίες με άλλους, ειδικά με εκείνους του αντίθετου φύλου, δεδομένου ότι αυτό θα σου φέρει τη μεγαλύτερη επιτυχία. Έχεις γοητευτική προσωπικότητα που θαυμάζεται πολύ από τους φίλους που θα σου δώσουν τη μεγάλη βοήθεια στη σταδιοδρομία σου. Είσαι πολύ αφιερωμένος στην εργασία σου, και ως εκ τούτου με βεβαιότητα θα συσσωρεύσεις πλούτο και θα ζήσεις πολύ άνετη ζωή. Μετά από τη μέση ηλικία, η σταδιοδρομία σου θα ολοκληρώσει την πυραμίδα της επιτυχίας. Περιλαμβάνεσαι σε εκείνους που οι διάφορες εργασίες τους είναι επιτυχείς. Προορίζεσαι να είσαι πλούσιος. Ωστόσο, πρέπει να είσαι περισσότερο αργός στις αποφάσεις ή ενέργειες για να κερδίσετε περισσότερα. Τολμηρός, έχεις ισχυρό πνεύμα πάλης και οι άνθρωποι σε συμπαθούν και σε σέβονται. Κανονικά, επιτυγχάνεις πάντα περισσότερο από τους ανταγωνιστές σου. Εάν είσαι μετριότερος, η επιτυχία θα είναι ακόμη και μεγαλύτερη. 


ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ Νο4

ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΑ
Είσαι πολύ τυχερό πρόσωπο και έτσι η σταδιοδρομία σου προχωρεί ομαλά. Όντας κατέχοντας το ποιοτικό ταλέντο της ηγεσίας, της φρόνησης και της προσπάθειάς μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο σου. Συνήθως δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, αλλά και αν υπάρχει, το υπερνικάς και επιτυγχάνεις τις φιλοδοξίες σου. Έχεις εξαιρετικά καλό εγκέφαλο και επιτυγχάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια αναλαμβάνεις. Ιδιαίτερα ταλαντούχος, μπορείς να σταδιοδρομήσεις σε κάθε επαγγελματική εργασία. Αν επιλέξεις την επιχείρηση, θα επισκιάσεις τους άλλους. Αυτό το είδος γραμμής χεριού που έχεις, είναι σπάνιο και δείχνει ότι έχεις την καλή τύχη με το μέρος σου. Έχεις ταλέντο προγραμματισμού και οργάνωσης. Σε όποιο είδος εμπορίου ή επάγγελμα συμμετέχεις, διαθέτεις πρόβλεψη στα γεγονότα και αποφασιστικότητα στην επιτυχία του στόχου. Ιδιαίτερα ευφυής, είσαι σε θέση να προβλέψεις τα γεγονότα ακόμη και προτού να εμφανιστούν. Διαθέτεις ιδιαίτερη ευγλωττία, πειστικό λόγο, εκφράσεις γεμάτες φρόνηση και πολλούς θαυμαστές. Είναι πιθανό να επιλέξεις ένα επάγγελμα που αξιοποιεί πλήρως τον εγκέφαλό σου, τείνοντας να γίνεσαι μάλλον ιδιότροπος και σχολαστικός όταν πρόκειται για τα τρόφιμα. Έξυπνος, πεπειραμένος, πρακτικός, υλιστικός δεν αναγνωρίζεις την ήττα και είσαι πάντα αποφασισμένος μόνο για την επιτυχία. Εκείνο που πρέπει να μην ξεχνάς είναι η αρχαία έκφραση -περισσότερη βιασύνη, λιγότερη ταχύτητα. 


ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Νο1

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗ
Είσαι ένας ευεργέτης που δίνεις χέρι βοήθειας στους άλλους για τις επιτυχίες τους. Χαίρεις ευγνωμοσύνης και εκτίμησης των άλλων, έχεις φήμη αλλά και πολύ φθόνο. Όμως, μην χρησιμοποιείς τα χρήματά σου απερίσκεπτα, επειδή η τύχη δεν χτυπά στην πόρτα συχνά. Πολύ λεπτός και ικανός υποστηρίζεις την οικογένειά σου εξ ολοκλήρου μέσω των προσπαθειών σου. Είσαι σεβαστός σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία επιλέγεις, ακόμη και από το αντίθετο φύλο. 


ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Νο2

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ
Προσπάθησε να έχεις συγκρατημένη ερωτική ζωή γιατί μπορεί να ασθενήσεις από απροσδόκητη ασθένεια ή να αποδυναμώσεις τις σεξουαλικές δυνάμεις σου. Δώσε προσοχή στη διατροφή σου και έχε κανονικά γεύματα, δεδομένου ότι μπορεί να αποκτήσεις στομαχικά προβλήματα. Δώσε προσοχή στο πεπτικό σύστημα το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά αδύνατο. Να αθλείσαι περισσότερο και αποφύγεις τα πικάντικα τρόφιμα. 


ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Νο3

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΗ
Φαινομενικά φαίνεσαι εύθυμος και ευτυχής, αλλά μερικές φορές κρύβεις τα συναισθήματά σου, δεδομένου ότι δεν επιθυμείς να αναμιγνύονται άλλοι στα προσωπικά προβλήματά σου. Να θυμάσαι όμως, ότι είναι καλό να υπάρχουν φίλοι. Φροντίζεις έντονα την οικογένειά σου. Στο ταξίδι της ζωής αντιμετωπίζεις πολλές οπισθοδρομήσεις και περνάς διανοητικό άγχος. Πρέπει να επιλύσεις γενναία όλα τα προβλήματα, αντιμετωπίζοντάς τα. Κανένας δεν υπάρχει χωρίς πρόβλημα. Γενικά, όμως στη ζωή σου, θα συναντήσεις περισσότερες δυσκολίες από ότι οι άλλοι και καθότι είσαι αρκετά ισχυρός στην αντιμετώπισή τους δεν θα χάσεις ποτέ το κέφι και την αίσθηση χιούμορ. Τελικά, στη ζωή σου θα βρεις την αληθινή ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου