Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Και καφές και παιχνίδιΤί είναι το PLAyCE;
Το PLAyCE είναι ένα καφέ όπου θα βρείτε πάνω από 300+ επιτραπέζια παιχνίδια από όλο τον κόσμο, τα οποία μπορείτε να παίξετε ενώ απολαμβάνετε τον καφέ μας, το παγωτό τα snaks ή τα γλυκά μας!

Μα δεν ξέρω πώς παίζονται τα παιχνίδια...
Το φιλικό και εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με τους κανόνες και θα σας βάλει στο παιχνίδι το συντομότερο δυνατό. Και αφού υπάρχει η πιθανότητα να μπερδευτείτε από την μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών μας, μη διστάσετε να ρωτήσετε έναν παιχνιδογνώστη για να σας προτείνει!

Ωραία! Αλλά πόσα παιχνίδια μπορώ να παίξω;
Δεν υπάρχει όριο στο πόσα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε εκτός του περιορισμού της διαθεσιμότητας την κάθε στιγμή. Μην ανησυχείτε, έχουμε πολλά αντίτυπα από τα πιο δημοφιλή!

Χμ, αλλα γιατί πρέπει να πληρώσω για να παιξω;
Στο PLAyCE πιστεύουμε ότι παρέχουμε ποιοτική διασκέδαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι χωρίς να αντιμετωπίζουν χαμένες κάρτες  σπασμένα πιόνια, ή φθαρμένα ταμπλό, για αυτό συντηρούμε τα παιχνίδια μας καθημερινά. Επίσης, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εξηγεί τους κανόνες σε εσάς για να κάνει το παιχνίδι σας ευκολότερο.

τιμή καφέ: από 3.50 ευρώ
+1ευρώ το παιχνίδι όση ώρα παίζεις

Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου 128, Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου