Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Πόσες θερμίδες καις στο σεξ;


Κανένα γυμναστήριο. Αν θέλεις να κάψεις θερμίδες, all you need is sex.
  • Σε προηγούμενη στήλη είχαμε τιπς για το πώς να απογειώσεις την τέχνη του στριπτίζ. Και τώρα σου έχουμε ευχάριστα: οι ειδικοί υποστηρίζουν πως δέκα λεπτά αισθησιακών κινήσεων και αργού γδυσίματος θα σε βοηθήσουν να κάψεις περίπου 100 θερμίδες. Not bad.
  • Για το old school φάσωμα θα σου πούμε και στο επόμενο τεύχος που κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου. Προς το παρόν συγκράτησε ότι με ένα εικοσάλεπτο γεμάτο φιλιά και χάδια θα κάψεις 50 θερμίδες. Δεν είναι πολλές, αλλά δεν είναι και ότι κάνεις αεροβική άσκηση.
  • Βαριέσαι να του κάνεις στοματικό; Μάλλον θα αλλάξεις γνώμη όταν μάθεις πως κάνοντάς το για 10 λεπτά θα κάψεις 40 θερμίδες. Άσε που θα κάνει γενέθλια ο φίλος σου.
  • Παθιασμένο και αισθησιακό σεξ για 20 ολόκληρα λεπτά; 200 θερμίδες εξατμίστηκαν μόλις για σένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το καλύτερο; Αν ανέβουν αρκετά οι καρδιακοί σας παλμοί, ο οργανισμός σας θα μπει σε μια τέτοια κατάσταση όπου θα συνεχίσει να καίει θερμίδες (υπολόγισε άλλες 50 περίπου) για τις επόμενες 24 ώρες. Αν ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, υπολόγισε ότι θα κάψεις περίπου 440 θερμίδες στο σύνολο. Στοίχημα ότι μετά θα παραγγείλετε πίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου