Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

8 και να κλαίνε !!


Μπορεί να δείχνουν άνετοι και συμφιλιωμένοι με το σώμα τους, αλλά έχουν άπειρες ανασφάλειες που προσπαθούν μανιωδώς να κρύψουν. Δυστυχώς για τους άντρες, είμαστε σε θέση να τις καταλάβουμε, ακόμη κι αν είναι εκπαιδευμένοι από τη φύση τους να μη δείχνουν τίποτα.

1. Πατούσες
Ο μύθος λέει ότι το μέγεθος του πέους σχετίζεται άμεσα με το μέγεθος της πατούσας. Παρόλο που μετά από έρευνες ουρολόγων αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μην τον ρωτήσεις τι νούμερο παπούτσι φοράει. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγχώσεις.

2. Μπούτια
Από τότε που οι γυναίκες ξεκίνησαν να βλέπουν ποδόσφαιρο, οι άντρες άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά για το αν η γράμμωση στα πόδια τους φέρνει σε ποδοσφαιριστή.

3. Μπράτσα
Για τις γυναίκες τα γυμνασμένα μπράτσα είναι πόλος έλξης. Για εκείνον είναι ο πιο άμεσος τρόπος να δείξει τον ανδρισμό και τη δύναμή του. Από εκεί προκύπτουν και οι ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο.

4. Μαλλιά
Τα μαλλιά του είναι το πρώτο πράγμα που τσεκάρει το πρωί. Μην παραξενευτείς αν βρεις λοσιόν κατά της τριχόπτωσης στο ντουλαπάκι του μπάνιου. Οι τρίχες στη χτένα του, που μοιάζουν με φίλους που τον εγκαταλείπουν ένας ένας, μπορεί να τον οδηγήσουν σε κρίση.

5. Στέρνο
Ακόμη κι αν έχει πέντε τρίχες, θα προβληματιστεί για το πώς πρέπει να τις χειριστεί. Να τις ξυρίσει; Θα τσιμπάνε. Να τις αφήσει; Να πει στην αδελφή του να του κάνει αποτρίχωση; Προτιμά να μην ξαναπαίξει pro.

6. Πέος
Η Νο 1 ανασφάλεια των αντρών. Φήμες λένε ότι κάποιοι δεν σβήνουν τα spam mail που έρχονται για τεχνικές επιμήκυνσης (εδώ πήγαμε στο φεγγάρι, σου λέει).

7. Κοιλιά
Όσο κι αν προσπαθεί να σε πείσει ότι η κοιλίτσα (aka μπάκα) δίνει γοητεία στον άντρα, στην πραγματικότητα ξέρει ότι πρέπει να κόψει τις μπίρες.

8. Στήθος
Αν δεν είναι γυμνασμένο, δεν αποκλείεται να μοιάζει με μικρό γυναικείο. Γιατί νομίζεις ότι έχει XXL μπλούζες ενώ φοράει medium;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου