Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Πώς να κρατήσεις ζωντανή μια σχέση από απόσταση.

Είσαι ένα από τα girls που μας γράφουν για το πόσο δύσκολο είναι να σε χωρίζουν χιλιόμετρα από τον αγαπημένο σου; Σου ετοιμάσαμε μερικά tips για να αντέξεις.

  • Φροντίστε να έχετε καθημερινά ένα σταθερό ραντεβού στο Skype.
  • Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πιεστικό: αν δεν τα καταφέρετε μια μέρα, θα βρεθείτε την επομένη. Το καλό με το να έχεις ένα συγκεκριμένο ραντεβού είναι ότι ξέρεις πότε θα μιλήσεις με τον άλλον και έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μέσα στη μέρα. 
  • Μην το παρακάνετε με το τηλέφωνο.Δεν χρειάζεται να κλείνετε τρίωρο κάθε φορά μόνο και μόνο επειδή δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Αν η συζήτηση δεν «τραβάει» ή ο ένας από τους δύο είναι κουρασμένος, είναι καλύτερα να το κλείσετε. 
  • Το Whatsapp σώζει ζωές.Εφαρμογές που σου επιτρέπουν να στέλνεις δωρεάν μηνύματα με τον άλλον είναι σούπερ χρήσιμες για τις σχέσεις εξ’ αποστάσεως. Δεν χρεώνεσαι καθόλου, ενώ μπορείς να ανταλλάσσεις δωρεάν και φωτογραφίες ή βίντεο. Είναι, πραγματικά, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αισθάνεστε ότι ο ένας είναι μέρος της ζωής του άλλου. 
  • Στείλε σέξι μηνύματα.Αφού βρήκαμε τον τρόπο να το κάνεις δωρεάν, γράψε του και κάτι πιο σέξι. Μπορεί να μην είναι το ίδιο με το real thing, αλλά με αυτόν τον τρόπο υπενθυμίζετε ο ένας στον άλλον όλα αυτά που θα συμβούν όταν επιτέλους βρεθείτε από κοντά.
  • Για τα μάτια του μόνο.Φτιάξτε έναν λογαριασμό στο Instagram τον οποίο θα μπορείτε να βλέπετε μόνο εσείς οι δύο. Εκεί θα ανεβάζετε στιγμές από την καθημερινότητα σας ώστε να αισθάνεται και ο άλλος κομμάτι της. Αν αποφασίσετε το υλικό να γίνει πιο απαγορευμένο, φρόντισε να έχεις ελέγξει καλά τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. 
  • Απασχόλησε τον εαυτό σου.Ναι, θα υπάρχουν μέρες που θα σου λείπει τρελά. Ή που θα ξέρεις ότι εκείνος είναι έξω με τους φίλους την ώρα που εσύ δεν έχεις κανονίσει τίποτα. Αντί να παθαίνεις εμμονή, βρες τρόπους να ξεχαστείς. Πήγαινε στο γυμναστήριο, κλείσε ραντεβού για μανικιούρ, οτιδήποτε θα σε ξεκολλήσει από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή. 
  • Στείλτε κάρτες.Όχι ηλεκτρονικές. Μιλάμε για κανονικό, old school γράψιμο στο χέρι, ταχυδρομείο και γραμματόσημα. Δεν χρειάζεται να γράφετε ολόκληρα μυθιστορήματα. Ένα μικρό σέξι ή αστείο σημείωμα αρκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου