Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Τα καλύτερα tips για φλερτ...για τις ντροπαλές!To φλερτ δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους από εμάς, και σίγουρα δεν είναι εύκολο να μάθεις πώς να φλερτάρεις, εάν είσαι απο τις ντροπαλές. Εξάλλου, ποιός θέλει να πάρει το ρίσκο της απόρριψης; Αλλά μερικές φορές  πρέπει να αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία, και πώς μπορεί ένας άντρας να ξέρει ενδιαφέρεσαι για αυτόν αν δεν του δώσεις κάποιο σημάδι ότι σου αρέσει; Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να φλερτάρεις, άν είσαι ντροπαλή ... 

1. Μην το παρακάνεις 
Αυτή είναι μια σημαντική συμβουλή για το πώς να φλερτάρεις, εάν είσαι ένα ντροπαλό κορίτσι. Ποτέ μην προσπαθήσεις πολύ σκληρά - θα είναι πολύ προφανές οτι νιώθεις άβολα! Επίσης, μην φέρεσαι πολύ έντονα - θα φανείς πολύ απελπισμένη, ή, ακόμη χειρότερα, θα νομίζει ότι είσαι έυκολη. Οπότε χαλάρωσε, και κράτησε το φλερτ σου χαλαρό και λάιτ.... 

2. Κάνε εξάσκηση 
Αν η ιδέα του φλερτ σε φοβίζει πραγματικά, δοκίμασε την εξάσκηση. Δεν χρειάζεται να επιστρατεύσεις έναν φίλο, ή να κάνεις αυτές τις βασανιστικές "συνέντευξη" τύπου συζητήσεις. Απλά φαντάσου τον εαυτό σου να μιλάει σε κάποιον, και σκέψου τα θέματα που θα ήθελες να συζητήσεις μαζί του- τότε θα είναι πιο εύκολο όταν το δοκιμάσεις σε πραγματικές συνθήκες.

 3. Παίξε κάποιο ρόλο
Νομίζεις ότι δεν είσαι το είδος κοπέλας που είναι πολύ καλή στο φλερτ, ή ότι οι άντρες δεν θα ενδιαφέρονται για σενα; Ξεκίνα να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, κάποια που είναι ελκυστική στους άντρες. Σκέψου το σαν να είσαι ηθοποιός και παίζεις ένα ρόλο - σύντομα θα γίνει ευκολότερο. 

4. Δείξε ενδιαφέρον
Σε κανέναν δεν αρέσει κάποιος που δεν απαντά στις ερωτήσεις του ή δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για αυτόν. Αυτό είναι το πρόβλημα για τις ντροπαλές! Ναι, είναι δύσκολο να μιλήσεις με άλλους όταν είσαι ντροπαλή, πόσο μάλλον να φλερτάρεις. Αλλά θα πρέπει να εκδηλώσεις ενδιαφέρον σε ό, τι λέει εκείνος, έτσι ώστε να πάρεις κάποια στοιχεία απο την συζήτηση σας,και με την σειρά σου να κάνεις και εσύ ερωτήσεις.

 5. ΑΚΟΥ
Σε όλους αρέσει να νιώθουν οτι κάποιος βρίσκει ενδιαφέρον σε αυτά που λέει, οπότε όταν θέλεις να φλερτάρεις με κάποιον, δείξε ότι τον ακούς. Θα το βρεί πολύ ελκυστικό! Δώστε προσοχή στη συνομιλία σας, αλλά μην κάθεσαι και ακούς απλά χωρίς να λες τίποτα. Κάνε ερωτήσεις με βάση το τι λέει.

 6. Χαμογέλα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα γνήσιο χαμόγελο! Γι 'αυτό μην αφήνεις την συστολή σου να σε σταματήσει από το να χαμογελάς. Εκείνος θα το λατρέψει! Απέφυγε το νευρικό είδος χαμόγελου, θα φαίνεσαι τρελή, απλά ανέδειξε αυτά τα χαριτωμένα λακκάκια, και άφησε το χαμόγελο σου να φτάσει τα μάτια σου. 

7. Απέφυγε τα γκρουπάκια
Είναι καλύτερο να μην προσπαθήσεις να φλερτάρεις όταν υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι τριγύρω,ίσως να σε τρομάξει και να μην τα καταφέρεις. Έτσι, άν θέλεις να φλερτάρεις με κάποιον, προσπάθησε να τον απομακρύνεις από τους φίλους του/σας, κάπου λίγο πιο ήσυχα. Θα το βρείς πολύ πιο εύκολο να φλερτάρεις χωρίς ακροατήριο!

 8. Χρησιμοποίησε το καλύτερο χαρακτηριστικό σου
Όντας ένα ντροπαλό κορίτσι, ίσως πιστεύεις ότι δεν έχεις ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό. Ω ναι, κι όμως έχεις! Είτε πρόκειται για τα όμορφα μάτια σου, τις πανέμορφες μπούκλες σου ή το εντυπωσιακό σου χαμόγελο, χρησιμοποίησε το στο έπακρο. Αν έχεις όμορφα μάτια, κοίταξε τον στα μάτια (αν φοράς γυαλιά, κοίταξε τον πάνω απο αυτά). Θα το λατρέψει!

 Ναι, είναι δύσκολο να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλή, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να είσαι εσύ εκείνη που θα πάρει τα πράγματα στα χέρια της! Στον 21ο αιώνα δεν μπορούμε να περιμένουμε τους άντρες να κάνουν όλη τη δουλειά. Και μην ξεχνάς ότι πολλοί άντρες είναι ντροπαλοί επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου