Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Πες μου το ζώδιό σου… να σου δείξω το ιδανικό μακιγιάζ σου!


Το απόλυτο ζωδιακό...μακιγιάζ!

Έχουμε «γνωρίσει» το μακιγιάζ που κάνει τα μάτια μας να φαίνονται γατίσια… το μακιγιάζ που δείχνει τα χείλη μας σαρκώδη… το μακιγιάζ που μας «κόβει» τα μαγουλάκια , αλλά υπάρχει και το μακιγιάζ το… ζωδιακό! Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία μάλιστα μεταφράζονται και σε χρώματα. Κόκκινο για τα πιο φλογερά και ερωτικά ζώδια,  μπεζ και καφέ για τα πιο σταθερά και πολλά ακόμη. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι επιλέγοντας συγκεκριμένα χρώματα θα πετύχουμε ισορροπία στη ζωή μας. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να το δοκιμάσουμε! Ιδού!

Κριός

Παθιασμένο ξεκίνημα, ενέργεια και ένταση, μάχη μέχρι να κατακτηθεί ο στόχος είναι τα χαρακτηριστικά του Κριού. Θα μπορούσε να είναι και ο Άρης ο Θεός του πολέμου, οπότε το κόκκινο (χρώμα του πάθους, του δυναμισμού και της προσοχής που τραβά από τους γύρω) είναι ιδανικό!

Ταύρος


Το ζώδιο της σταθερότητας, της βαρύτητας, της αντοχής και της υπομονής προτιμά να έχει γύρω του γήινες αποχρώσεις που δείχνουν πως έχει ένα χώρο που είναι δικός του και κανενός άλλου. Tα χρώματα που ταιριάζουν σε αυτό το ζώδιο είναι τα καφέ!

Δίδυμοι


Επικοινωνία, ταχύτητα σκέψης, μυαλό, ταξίδια, εκπαίδευση, το χρώμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να αφήνει το φως να αναδειχτεί. Το κίτρινο χρώμα που συνδυάζεται με πολλά ακόμη είναι ικανό να εκφράσει την πολυδιάστατη προσωπικότητα σου.
Καρκίνος
Συναισθηματική ανασφάλεια που μπορεί να φτάσει σε στιγμές έντασης με εκρήξεις αισθημάτων και η ηρεμία που βρίσκει όταν βρίσκεται κοντά στη θάλασσα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καρκίνου. Επίσης, χρειάζεται χρόνο και ασφάλεια για να ανοίξει την καρδιά του. Το χρώμα που εκφράζει τους καρκίνους είναι το χρώμα της θάλασσας, αφού αποτελεί καταφύγιο για να εκφράσει τη ζεστασιά της ψυχής του.
Λέων
Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού είναι γενναιοδωρία, μεγαλομανία, ισχυρογνωμοσύνη, διάθεση να λάμπει με ότι κι αν κάνει ή λέει. Αυτό σημαίνει πως το πορτοκαλί ή το χρυσοκίτρινο είναι χρώματα που ταιριάζουν, αφού και ο κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Σίγουρα με τέτοιο χρώμα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του!
Παρθένος
Σταθερότητα, πρακτικότητα, ρεαλισμός στη σκέψη, γήινη συμπεριφορά που προϋποθέτει σωστή ανάλυση και σύνθεση του στόχου είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τους Παρθένους. Σίγουρα το πράσινο που φέρνει στο νου την ηρεμία του ταιριάζει. Ειδικότερα το πράσινο προς λαδί που είναι γήινη απόχρωση είναι ιδανική.
Ζυγός
Ισορροπία, δικαιοσύνη, ηρεμία, αποφυγή εντάσεων, λάτρης των τεχνών, ο Ζυγός θα ήθελε να ζει σε ένα χώρο απόλυτης αρμονίας και ησυχίας. Τα παστέλ χρώματα θα μπορούσαν να είναι ιδανικά, με το πράσινο και το μπλε να κυριαρχούν!
Σκορπιός
Εδώ μιλάμε για το ζώδιο που έχει τη δυνατότητα να μαγνητίζει τον άλλον, να τραβά σαν μαύρη τρύπα το φως προς τον εαυτό του ώστε να το απορροφήσει, με το άτομο που δε μιλάει πολύ και του αρέσει να επιβάλλεται με το βλέμμα και τα κρυφά νοήματα. Σίγουρα θα ταιριάζει το μαύρο (αγαπημένο του χρώμα)!
Τοξότης
Αισιοδοξία, πίστη σε κάτι ανώτερο, αγάπη για εξερεύνηση φιλοσοφίας ή θρησκείας και ανάγκη να βλέπει μακριά και όχι κοντόφθαλμα. Αυτό σημαίνει πως το μπλε του ουρανού που συμβολίζει το άπειρο είναι μία καλή επιλογή για όλες τις γυναίκες αυτού του ζωδίου.
Αιγόκερως
Σοβαρότητα, λιτότητα, ψυχρότητα και εστίαση στο στόχο είναι τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού. Ως εκ τούτου δε θέλει να προκαλεί με τις επιλογές του, γι αυτό χρώματα ουδέτερα όπως γκρι και μπεζ θα τα δεις πολλές φορές πάνω τους.
Υδροχόος
Επανάσταση, ελευθερία, ριζοσπαστικότητα, διαφορά από τους υπολοίπους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Θέλει να διαχωρίσει τη θέση του από τους άλλους και να προκαλέσει… ηλεκτροσόκ με αυτά που λέει ή κάνει. Γι’ αυτό θα πρέπει να προτιμήσει χρώματα ελεκτρίκ, όπως για παράδειγμα το μπλε.
Ιχθείς
Δοτικότητα, διάθεση για προσφορά, ρομαντισμός, ευαισθησία και αλλαγή της προσωπικότητας για χάρη του άλλου ατόμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ. Το χρώμα θα πρέπει να θυμίζει θάλασσα, αλλά το τιρκουάζ που δείχνει ήρεμα και αβαθή νερά είναι μία καλή επιλογή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου