Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Γλώσσα του σώματος: Η αλάνθαστη μέθοδος για να καταλάβετε ότι σας θέλει!


Γλώσσα του σώματος: Η αλάνθαστη μέθοδος για να καταλάβετε ότι σας θέλει!

Και τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Πήγατε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, ρωτήσατε τις φίλες σας, την μαμά σας, τη γιαγιά σας που την βαραίνει και η σοφία της ηλικίας, αλλά μάταια! Δεν μπορέσατε να καταλήξετε αν το αντικείμενο του πόθου σας σας θέλει! Αντί λοιπόν να ταλαιπωρείστε με μη αποτελεσματικές μεθόδους, έχετε σκεφτεί να μελετήσετε τη γλώσσα του σώματός του; H εν λόγω μέθοδος, είναι τόσο αλάνθαστη όσο και να τον ρωτήσετε ευθέως αν σας θέλει! Αλλά επειδή είμαστε και κορίτσια και καλό θα ήταν να αφήνουμε και καμιά πρωτοβουλία στον άντρα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να παρατηρήσετε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, τις οποίες φυσικά κάνει ασυναίσθητα, όταν σας έχει απέναντί του και σας μιλάει! Μιλάμε για εγγυημένα αποτελέσματα...
1. Προσοχή στα... φρύδια: Το συγκεκριμένο, είναι ένα σημάδι ερωτικής έλξης το οποίο το συναντάμε σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς της γης. Όταν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, ασυναίσθητα, εκτός του ότι χαμογελάει όταν σας βλέπει, παίζει και με τα... φρύδια του! Φυσικά παρά τη θέλησή του, αλλά αν παρατηρήσετε, θα δείτε ότι τα φρύδια του ανεβοκατεβαίνουν πολύ πιο συχνά από το φυσιολογικό, όταν σας έχει μπροστά του και σας μιλάει. Προσοχή, το συγκεκριμένο μπορεί να διαρκέσει μόλις κάποια δευτερόλεπτα, γι' αυτό οφείλετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!
2. Στρέφει το σώμα του προς εσάς: Ακόμα μία αλάνθαστη κίνηση η οποία αποδεικνύει ερωτικό ενδιαφέρον, είναι η στάση του σώματος. Αν λοιπόν αυτός, βρίσκεται απέναντί σας και δεν σας μιλάει αλλά όλο του το σώμα και κυρίως τα γόνατά του και οι ώμοι του είναι στραμμένοι προς το μέρος σας, τότε συγχαρητήρια το αντικείμενο του πόθου σας, ανταποδίδει τα συναισθήματά σας. Ακόμα και αν είναι δίπλα σας και τα κεφάλια σας είναι στραμμένα προς την ίδια κατεύθυνση, τότε χωρίς φυσικά ο ίδιος να το αντιλαμβάνεται, οι ώμοι του θα είναι γυρισμένοι προς το μέρος σας!
3. Σας κοιτάει στα χείλη: Συνήθως με τους ανθρώπους που έχουμε πιο τυπικές σχέσεις, η γλώσσα του σώματος διαφέρει. Για παράδειγμα, ένα συνάδελφο θα τον κοιτάξετε στα μάτια άντε μέχρι και στην μύτη. Έναν άνθρωπο όμως με τον οποίο έχετε οικειότητα, θα τον κοιτάξετε και πολύ πιο κάτω, δηλαδή στο στόμα! Και μπορεί αυτό να συμβαίνει μεταξύ φίλων για παράδειγμα, αλλά αν ο στόχος σας, δεν ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον και παρόλα αυτά, καρφώνεται μονίμως στο στόμα σας, τότε να ξέρετε ότι μάλλον την έχει δαγκώσει την λαμαρίνα!
4. Αχ αυτά τα μάτια: Δε λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής; Δεν έχουν καθόλου άδικο! Εκτός λοιπόν, ότι όταν αντικρίζουμε το αντικείμενο του πόθου μας, τα μάτια μας ανοιγοκλείνουν, το γνωστό πετάρισμα, πολύ πιο συχνά και γρήγορα, οι κόρες των οφθαλμών μας τείνουν να διαστέλλονται! Σύμφωνα με ειδικούς λοιπόν, όταν είμαστε ενθουσιασμένοι και η καρδιά μας χτυπάει πιο δυνατά, τότε εκκρίνουμε μεγαλύτερη ποσότητα αδρεναλίνης κάτι που έχει τα αποτελέσματα που αναφέραμε παραπάνω!
5. Γελάει με τα αστεία σας: Εκτός του ότι δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σας και μάλιστα τα έχει και ορθάνοιχτα, γελάει δυνατά με οτιδήποτε κι αν πείτε! Από το πιο αστείο μέχρι την μεγαλύτερη βλακεία! Μην τον παρεξηγείτε, δεν είναι καθυστερημένος. Απλά είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται κοντά σας! Επίσης, ακόμα ένα σημάδι ότι του αρέσετε, είναι ότι συμφωνεί με ό, τι κι αν πείτε, ακόμα κι αν δεν έχει ιδέα για το θέμα που συζητάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου