Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Έβγαλες σπυράκι; 4 συνταγές για να το εξαφανίσεις ΤΩΡΑ!


Μέλι με λεμόνι

Αν δεν έχουμε ευαίσθητο δέρμα, μπορούμε να βάλουμε πάνω στο σπυράκι λίγες σταγόνες λεμόνι και από πάνω μόλις απορροφηθεί το λεμόνι, λίγο μέλι. Αυτό θα το κλείσουμε με ένα hansaplast, θα το αφήσουμε επάνω όλο το βράδυ και το σπυράκι θα έχει "πέσει" το πρωί κατά πολύ.
Αν έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα θα βάλουμε μόνο μέλι, χωρίς λεμόνι.

Μαγειρική σόδα

Ένα άλλο tip που μπορείς να εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο (!), είναι να βάλεις μαγειρική σόδα που την έχεις αραιώσει με λίγο νερό. Την αφήνεις για 20 λεπτά στο πρόσωπο και την ξεπλένεις.

Βρώμη

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα μπορείς να βάλεις στο μπλέντερ λίγη βρώμη με λίγο νερό και να το ανακατέψεις. Θα το βάλεις πάνω στο πρόσωπο, θα το τρίψεις λίγο ώστε να κάνεις σαν πίλινγκ κατά κάποιο τρόπο κι έπειτα θα αφαιρέσεις. Είναι top συνταγή για τα σπυράκια που βγαίνουν εκεί κοντά στις δύσκολες μέρες!

Tea tree oil (γνωστό και ως ταϊόδεντρο) 
Tea tree oil! Αν το έχεις δοκιμάσει, το έχεις ήδη αγαπήσει. Αν όχι, ξεκίνα τώρα. Το tea tree oil είναι αντιβακτηριδιακό προϊόν, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορείς να το εφαρμόσεις όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου.Απλώς, χρησιμοποίησε μερικές σταγόνες πάνω στα κόκκινα σπυράκια. 
Bonus info: μπορείς να το βρεις στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και στα Body Shop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου