Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Αυτοπεποίθηση σε 1 μόλις λεπτό; Και όμως γίνεται!


Αυτοπεποίθηση σε 1 μόλις λεπτό; Και όμως γίνεται

Θες μια ένεση αυτοπεποίθησης πριν εμφανιστείς κάπου είτε αυτό είναι μία εκδήλωση είτε ένα σημαντικό  επαγγελματικό ραντεβού που σου δημιουργεί άγχος; Δώσε 1 μόλις λεπτό στον εαυτό σου για να την ανακτήσεις. Κι όμως τόσο μόνο χριεάζεσαι.

  1. Σκέψου για 15'' ότι αυτή η συνάντηση σε 15 μέρες, σε 6 μήνες, σε 3 χρόνια από τώρα, μπορεί να μην αποτελεί καν ανάμνηση. Δώσε σε αυτό που σου προκαλεί τόσο άγχος τις πραγματικές του διαστάσεις. Αν σκεφτείς με μία πιο μακροπρόθεσμη λογική, θα απομυθοποιήσεις τη σημαντικότητά της συνάντησης, και θα μπορέσεις να είσαι η πιο λαμπερή και δυναμική εκδοχή του εαυτού σου.

  2. Για 15'' σκέψου την εικόνα που θα ήθελες να έχουν οι άλλοι για σένα σε αυτή τη συνάντηση. Λέξεις όπως “ήρεμη”, “συγκεντρωμένη”, “απλή”, “γοητευτική”, είναι αυτές που πρέπει να σκέφτεσαι. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς πως εκπέμπεις αυτό που σκέφτεσαι.

  3. Κλείσε τα μάτια σου για 30'' και σκέψου έναν άνθρωπο, ένα μέρος, μία γεύση ή μια μυρωδιά που σου φτιάχνει τη διάθεση και σου δημιουργεί ευφορία. Έχε αυτή τη σκέψη σαν φυλαχτό πάνω σου. Μην ξεχνάς πως το πιο σημαντικό σου όπλο, η μεγαλύτερη σου δύναμη είναι όλα αυτά που αγαπάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου