Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

H δίαιτα της Κιμ Καρντάσιαν: πώς έπεσε 1 νούμερο


Η Κιμ έπεσε ένα νούμερο, γιατί όχι κι εσύ;


Είναι το πρώτο εξώφυλλο της φρεσκοχωρισμένης Κιμ Καρντάσιαν με μαγιό. Κι αυτό που μπορέσαμε να καταλάβουμε με μια ματιά από το εν λόγω τεύχος του ''Us Weekly'' είναι πως η 30χρονη Κιμ δείχνει πετσί και κόκκαλο.

Είναι το πρώτο εξώφυλλο της φρεσκοχωρισμένης Κιμ Καρντάσιαν με μαγιό. Κι αυτό που μπορέσαμε να καταλάβουμε με μια ματιά από το εν λόγω τεύχος του ''Us Weekly'' είναι πως η 30χρονη Κιμ δείχνει πετσί και κόκκαλο.
Το εξώφυλλο του Us Weekly μας  παρουσιάζει μια άλλη- Κιμ!
Το εξώφυλλο του Us Weekly μας
παρουσιάζει μια άλλη- Κιμ!
Παρέα με την ένδειξη ''η δίαιτα που λειτουργεί'' η Κιμ αποκαλύπτει πώς κατάφερε να πέσει από το νούμερο 4 στο νούμερο 2: Δίαιτα του photoshop είπαν πολλοί, απώλεια κιλών εξαιτίας της στενοχώριας του διαζυγίου ή απλά ένα νέο τρικ της δαιμόνιας Καρντάσιαν;
Η ίδια η Κιμ πάντως μιλά για αλλαγή που στηρίχθηκε στο τρίπτυχο της επιτυχίας ως εξής:
Κόψε τη ζάχαρη: η Κιμ εξομολογήθηκε πως για να παραμείνει στα ρούχα νούμερο 2, έκοψε τη ζάχαρη και άλλαξε έτσι με μιας τις καθημερινές της διατροφικές συνήθειες που στηρίζονταν στα ζάχαρα. Τώρα απολαμβάνει:
Πρωινό: αυγά με μπέικον γαλοπούλας
Μεσημεριανό: Ψάρι με σαλάτα
Δείπνο: ζυμαρικά ή κοτόπουλο
Δες την οργανικά:
Η Κoύρτνεϊ Καρντάσιαν ενέπνευσε την αδερφή της Κιμ και οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να ενδώσουν στον πειρασμό των οργανικών τροφίμων. Η αδερφή της Κιμ την δίδαξε πως πρέπει να τρέφεται από προϊόντα φτιαγμένα μόνο από αγνά υλικά. Η Κιμ ακόμα παλεύει να αποδεχτεί την κατάσταση! Η 32χρονη Κούρτνεϊ από την άλλη πλευρά διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδί της. Αυτή τη φορά όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό People δυσκολεύεται πολύ να αντισταθεί στους διατροφικούς πειρασμούς. Παλεύει μεν με τις λιγούρες της, αλλά ευτυχώς οι λιγούρες της περιλαμβάνουν και τα φρούτα και λαχανικά!
Χωρίς ιδρώτα δεν γίνεται τίποτα!
Ο προπονητής Γκουνάρ Πέτερσον έχει βάλει την Καρντάσιαν σε σούπερ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και σκληρό τις ώρες που αθλείται η Κιμ. Στόχος δεν είναι να γίνει συλφίδα αλλά να σμιλέψει ακόμα περισσότερο τις πλούσιες καμπύλες της. Βαθιά καθίσματα, κοιλιακοί και ασκήσεις για τα μπράτσα αποτελούν καθημερινότητα της Κιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου