Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Μμμ… τέλεια σοκολατένια brezeln!


Μμμ… τέλεια σοκολατένια brezeln
Τραγανά brezeln σοκολάτας!

ΥΛΙΚΑ
• 375γρ. έτοιμη σφολιάτα
• 8 κουταλιές νουτέλα
• 50γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα φουντουκια
• 20γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα. Ανοίγουμε την σφολιάτα σε μια επιφάνεια με αλεύρι. Αλείφουμε την σφολιάτα με την νουτέλα και πασπαλίζουμε με τα φουντούκια. Κλείνουμε κυλινδρικά την σφολιάτα από την μια μεριά ως την μέση, κάνουμε το ίδιο και από την άλλη μεριά και πριν τα ενώσουμε βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσουν οι άκρες. Τα βάζουμε στο ταψί και τα πατάμε λίγο για να απλώσουν και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 με 15 λεπτά στους 220.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου