Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Νούντλς με γάρίδες


Υλικά

450 γρ. μικρές γαρίδες καθαρισμένες
200 γρ. νούντλς ρυζιού
Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο αλάτι
1 κ. γλ. Πιπέρι σετσουάν τριμμένι
¼ φλ. Ηλιέλαιο
1 κ. σ. σόγια σος

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και προσθέτουμε τα νουντλς. Σβήνουμε η φωτιά και τα αφήνουμε για 1-3 λεπτά. Σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα wok ή τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη πιπεριά και τα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τις γαρίδες και το τζίντερ , ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να ψηθούν οι γαρίδες . Αλατίζουμε και προσθέτουμε το πιπέρι και τη σόγια σος. Προσθέτουμε τα νουντλς και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύαμε για 1-3 λεπτά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου