Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Συμβουλές για το πώς να φορούν ρίγες


Woman in stripy dress showing how to wear stripes

Ριγέ φόρεμα :

Έχοντας πει απλά ότι οι έντονες γραμμές πρόκειται να είναι μία από τις τάσεις της μόδας αυτή την άνοιξη (και είναι τόσο πολύ κλασικό που είναι απίθανο να πάει πουθενά μετά από αυτήν ...), σκεφτήκαμε επίσης στα γρήγορα αντιμετώπιση ορισμένων από τις "Αλλά δεν μπορώ να φορέσω ενδεχομένως ρίγες! Μόνο οι κοκαλιάρες μπορούν να φορέσουν ρίγες!" αντιρρήσεις που πάντα έρχονται κάθε φορά που το θέμα αυτό έχει εισαχθεί. Πρώτα απ 'όλα:
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το head-to-toe ρίγες μπορεί να είναι μια τολμηρή ματιά, και έχει κάνει ακόμη περισσότερο, όταν οι εν λόγω λωρίδες είναι μεγάλες και ογκώδες. Αν θέλετε να φορέσετε την τάση χωρίς να αισθάνεται σαν να είστε η κακογουστιά προσωποποιημένη, δοκιμάστε το σπάσιμο του σχεδίου λίγο, είτε με ένα σακάκι ή ζακέτα πάνω από ένα ριγέ φόρεμα, ας πούμε, ή χρησιμοποιώντας ένα περιδέραιο ή αντιθέσεις με την ζώνη για να δώσει στο μάτι κάτι άλλο για να επικεντρωθεί.
Μην το φοράτε σαν ταπετσαρία: δεν είστε ένας τοίχος


Με αυτό εννοούμε, "Easy Tiger: δεν χρειάζεται να κάνεις τον εαυτό σου γύψο, head-to-toe με τα πράγματα." Μια ριγέ φούστα με ένα ριγέ τοπ + ένα ζευγάρι παπούτσια ρίγες, και hey, γιατί να μην ρίξει σε ένα ριγέ τσαντάκι στο σύνολο, απλά για να το τελειώσω; Αυτό δεν θα φανεί καλό σε κανέναν. Επιλέξτε ένα στοιχείο (ή ίσως δύο, αν δεν σας πειράζει η matchy-matchy εμφάνιση...), και να επιλέξετε καλά. Αφήστε όλες τις άλλες λωρίδες για μια άλλη ημέρα.Accessorize
Παπούτσια, τσάντες, βραχιόλια, φουλάρια ... γιατί όλα αυτά είναι ένας πραγματικά εύκολος τρόπος για να ενσωματώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στην εμφάνιση σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ταιριάζει ή κολακεύει. Ποτέ δεν θα βρείτε τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν αυτά τα παπούτσια σας κάνει να φαίνεστε χοντρές.
Ναι, μπορείτε να φορέσετε ρίγες.

(Αν θέλετε βέβαια. Δεν είμαστε σίγουρα αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν μια τάση που δεν σας αρέσουν, οπότε αν λέτε, "μπλιαχ! Μισώ ρίγες! Τόσο βαρετό! ! Έτσι, όχι εγώ μισώ αυτό το άρθρο "μην ανησυχείτε, κανείς δεν θα σας αναγκάσει στην πραγματικότητα: δεν είμαστε REAL αστυνομία μόδας)

Θα σας πουν ότι οι γυναίκες με καμπύλες δεν μπορούν να φορούν ρίγες - ειδικά όχι οριζόντιες. Θα σας πουν ότι οι γυναίκες με γοφούς δεν μπορούν να τις φορούν είτε ότι θα δώσει έμφαση στο ευρύτερο μέρος του σώματός σας, και επίσης να σας κάνει να φαίνεστε σαν ένας δραπέτης κατάδικος. 

Η απάντησή μας σε όλα αυτά; Χάλια. Για αρχή, τα «τα έντομα ραβδία» δεν είναι άνθρωποι, έτσι δεν φορούν καθόλου ρούχα. Από την άλλη πλευρά, ενώ εμείς δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σας πουμε ότι ο καθένας στον κόσμο μπορεί να φορέσει κάθε ρούχο, και όλα φαίνονται εξίσου καλά σε αυτό, πρόκειται να σας πουμε ότι αν προσπαθήσετε να ζήσουν τη ζωή σας σύμφωνα με ό,τι λένε, ή με κάποιους παρωχημένους «κανόνες» της μόδας, δεν θα έχετε καμία διασκέδαση και μπορεί να χάσετε κάποια πράγματα που πραγματικά θα θέλατε.

Μετά από αυτά: ναι,οι μεγάλές ρίγες μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε πιο μεγαλόσωμη. Ναι, μπορεί να τονίσει το ευρύτερο μέρος του σώματός σας. Και ναι, μπορείτε να τις φορέσετε ακόμα, αν θέλετε. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να το κάνετε.

Πώς να φορούν ρίγες - ανεξάρτητα από το σχήμα σας

how to wear stripes

Επιλέξτε το πλάτος της λωρίδας που λειτουργεί για σας

Λέγεται συχνά ότι οι λεπτές ρίγες είναι πιο αδυνατιστικές από τις πιο πλατιές, και έτσι είναι πιο εύκολο να φορούν. Να είστε επιφυλακτικοί με τη θέσπιση κανόνων σαν αυτόν, επειδή δεν είναι πάντα αλήθεια, και στην πραγματική ζωή, τα στοιχεία των ανθρώπων είναι όλα τόσο διαφορετικά ότι πραγματικά δεν είναι "ένας κανόνας για να φορέσει όλα αυτά". Ενώ είναι αλήθεια ότι οι λεπτές λωρίδες μπορεί να είναι πιο κολακευτικές, και είναι σίγουρα πιο εύκολο να φορούν, για μερικούς ανθρώπους, που φέρουν όλο το βάρος τους στο στομάχι, για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι λεπτές ρίγες θα είναι πράγματι έμφαση στην "προεξοχή" τυλίγοντας γύρω από αυτό, ενώ οι μεγάλες θα βοηθήσουν να συγκαλύφτει αυτό. Φυσικά, δεν μπορούμε να σας πουμε ποιος τύπος λωρίδες θα λειτουργήσει για σας, αλλά αν δοκιμάσετε μερικά , δεν πρέπει να είναι δύσκολο να το επεξεργαστείτε.

Χωρίστε τα μοτίβα

Υπογραμμίστε τη μέση

Stripy heeled shoes on a yellow floor


Δείτε το φόρεμα στην κορυφή της σελίδας.. Ή αυτό από πάνω.. Και τα δύο περιλαμβάνουν έντονες γραμμές με τρόπο που να μην επιστήσει την προσοχή στο «ευρύτερο πλαίσιο».Το φόρεμα σκέιτερ, με μια εφαρμογή και το σχήμα φωτοβολίδα, η οποία βοηθά την ανάδειξη της μέσης, χρησιμοποιεί επίσης πλαϊνά πάνελ με διαγώνιες ρίγες, με λεπτό σώμα για να αποφευχθεί το "κατάδικος" look. Το φόρεμα ανωτέρω, εν τω μεταξύ, χρησιμοποιεί μια σειρά από τεχνικές για να κάνουν το ίδιο πράγμα, όπως λεπτότερες, διαγώνιες ρίγες στο μπούστο, μια ζώνη με έμφαση στη τη μέση και φαρδιά φούστα με μια ευρεία ζώνη στον ποδόγυρο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα στοιχείο που κάνει όλα αυτά για σας, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα το αποτέλεσμα με την προσθήκη μιας ζώνης ή ζακέτα.

Πηγαίνετε κάθετα

Woman in stripy dress emphasising the waist


Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι οριζόντιες ρίγες δεν λειτουργούν για σας, αφήστε τες και πάμε για κάθετη ή διαγώνια αντ' αυτού. Αυτές επιστούν την προσοχή προς τα κάτω, και μπορεί να είναι πιο αδυνατιστικές από ότι οι οριζόντιες αλλά δεν δεσμεύει ότι αυτό θα συμβεί σε κάθε σχήμα σώματος: αντ 'αυτού, πειραματιστείτε και μάθετε ποιο στυλ λειτουργεί για τα δικά σας δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου