Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

10 άντρες που χρειάζεσαι για να βρεις τον Έναν!

10. Ο Υποψήφιος για τον Οποίο δεν Είσαι Σίγουρη

1. Ο Πρώην, που Είναι Ακόμα Εκεί

Ποιος σε ξέρει καλύτερα από τον πρώην σου – αυτόν που σε έχει δει να γελάς, να κλαις, να βαριέσαι, να χορεύεις μόνη σου και να τσακώνεσαι με τη μητέρα σου; Το να επιτρέπεις σε ένα πρώην να παραμένει στη ζωή σου πλατωνικά μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη υπενθύμιση του ποια ήσουν κάποτε. Μπορεί ίσως να σου δώσει και καλές συμβουλές, γιατί ξέρει και τις αδυναμίες και τα ισχυρά σου σημεία. Αν και εφόσον δεν είσαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του, ο πρώην μπορεί να γίνει ο ιδανικός τύπος για συζήτηση.


2. Ο Γυναικάς 
Ορίστε μια έκπληξη: ο τύπος αυτός ίσως και να μπορεί να σου μάθει κάτι για την ερωτική σου ζωή! Πώς; Πολύ απλό, σου την πέφτει συχνά. Και κανείς δε λέει ότι πρέπει να κάνεις κάτι μαζί του ή να τον πάρεις στα σοβαρά, αλλά, αν αφήσεις λίγο τον εαυτό σου να ευχαριστηθεί την προσοχή που σου δίνει, θα μπορέσεις να πάρεις αυτή την αυτοπεποίθηση και χαλαρή διάθεση και να τις εφαρμόσεις στις σχέσεις σου.


3. Ο Τύπος «Αξεσουάρ»

Όταν έχεις έναν καλό φίλο που είναι πρόθυμος να έρθει μαζί σου σε βραδιές οινογνωσίας, ή στο σινεμά, μπορείς να απελευθερωθείς από την απόγνωση του να θέλεις σχέση -οποιαδήποτε σχέση – για να σε συνοδεύει σε αυτές τις περιστάσεις που τυπικά απαιτούν ζευγάρι. Ο «αξεσουάρ» μπορεί να επιδρά θετικά στη ζωή σου δίνοντάς σου την αίσθηση της συντροφικότητας που θα ήθελες να έχεις με τη σχέση σου.


4. Ο Υποψήφιος για Καυτό Σεξ 

Και μόνο το άγγιγμά του σε κάνει να χαζογελάς – και αυτό είναι μια τέλεια ευκαιρία για να καταλάβεις τι τύποι ανδρών, καταστάσεων και αλληλεπιδράσεων σου αρέσουν. Είτε νιώθεις ότι το επιμελώς αξύριστο στυλ του σε κάνει να τρέμεις είτε αυτά που σου είπε χθες σε κάνουν να φαντασιώνεσαι μέρα μεσημέρι, ο υποψήφιος για καυτό σεξ είναι ο σίγουρος δρόμος για να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητα και τα «θέλω» σου – και να περάσεις καλά!


5. Ο Τονωτής Καριέρας

Ο συνάδελφός σου στο γραφείο που κάνει τη μέρα σου καλύτερη. Πώς; Σε βοηθά με τις απόψεις του να τσεκάρεις τον πιο... hot συνάδελφο του γραφείου και υπερασπίζεται πάντα τη δουλειά σου.


6. Ο Μη Διαθέσιμος

Έχει σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να αναπτύξεις μια φιλία μαζί του που θα κάνει τις δικές σου σχέσεις ακόμη πιο υγιείς. Προφανώς καταλαβαίνει πώς λειτουργούν οι σχέσεις και μπορείς να του ζητήσεις συμβουλές. Δώσε προσοχή στο πώς φέρεται στη σύντροφό του για να συνειδητοποιήσεις ποια σημεία της σχέσης τους θα ήθελες κι εσύ στις δικές σου.


7. Ο Τονωτής Αυτοπεποίθησης

Είναι ο τύπος του οποίου η προσοχή και η συμπεριφορά σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Είναι αυτός που αναγνωρίζεις ίσως ως ιδανικό σύντροφο από άποψη χαρακτήρα, αλλά υπάρχουν άλλοι άνδρες εκεί έξω που σε συναρπάζουν περισσότερο.


8. Ο Τύπος που σε Απογοήτευσε

Είναι προφανώς το μέλος gaggle που σε πονάει περισσότερο. Μπορεί να σε παράτησε, να σου φέρθηκε άσχημα, αλλά είναι ακόμα στο μυαλό σου. Ο λόγος που παραμένει μέλος gaggle είναι ακριβώς γιατί συνεχίζεις να αναρωτιέσαι αν θα σου στείλει μήνυμα ή τι έκανες λάθος. Όσο ασχολείσαι κατά αυτό τον τρόπο χωρίς να γίνεσαι νευρωτική τόσο περισσότερο σε βοηθά αυτός ο τύπος να μάθεις κάτι ακόμη για σένα.


9. Ο Υποψήφιος για Σχέση

Οι γυναίκες πάντα θα θέλουν την καλύτερη σχέση που μπορούν να έχουν. Ο υποψήφιος για σχέση είναι αυτός για τον οποίο θες να ενδιαφερθείς ερωτικά και σου φέρεται σωστά. Αν αναρωτιέσαι ποιος ο σκοπός να έχεις gaggle αν υπάρχει υποψήφιος για σχέση, μάθε ότι το gaggle μπορεί να αλλάξει τον υποψήφιό σου, αλλά και να σε βοηθήσει να είσαι πιο άνετη και χαλαρή στην πορεία προς αυτόν. Αν πηγαίνεις σινεμά με τον «αξεσουάρ» και μιλάς με τον «τονωτή αυτοπεποίθησης», αυτό αλλάζει τις ισορροπίες και με τον «υποψήφιο για σχέση».


10. Ο Υποψήφιος για τον Οποίο δεν Είσαι Σίγουρη

Δεν καταλαβαίνεις αν του αρέσεις, κάποιες φορές δείχνει ενδιαφέρον ερωτικό και άλλες γυρνάει γρήγορα στο πλατωνικό. Καλύπτει την ανάγκη σου για φλερτ και κυρίως σε κρατάει σε εγρήγορση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου