Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

3 sports που θα αλλάξουν το σώμα σου!

3 sports που θα αλλάξουν το σώμα σου!
Αν ψάχνεις νέες προκλήσεις, ίσως σε κάποιο από τα παρακάτω αθλήματα βρεις αυτό που ζητάς για να ανανεώσεις τον τρόπο άσκησής σου, αλλά κι εσένα την ίδια!


Aquathlon 
Αποτελείται από συνεχή αγώνα σε 2 στάδια: κολύμβηση και τρέξιμο. Συγκεκριμένα, αποτελείται από 2,5 χλμ. τρέξιμο, 1 χλμ. κολύμβηση και άλλα 2.5 χιλιόμετρα τρέξιμο, χωρίς καμία διακοπή μεταξύ τον αθλημάτων, με τις χιλιομετρικές αποστάσεις να διαφέρουν ανάλογα με την εμπειρία σου.


Δίαθλο 
Αποτελείται από τρέξιμο, το οποίο ακολουθείται από ποδηλασία και έπειτα ξανά τρέξιμο. Αν και οι αποστάσεις μπορεί να διαφέρουν, συνήθως το τρέξιμο γίνεται στα 5 χλμ., ενώ η ποδηλασία γύρω στα 20.


Τρίαθλο 
Το τρίαθλο ουσιαστικά περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω διαδοχικά: κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία, στα οποία συμμετέχεις και πάλι συνεχόμενα, χωρίς διάλειμμα. Η σειρά των αγωνισμάτων μπορεί να αλλάζει και συνήθως τηρούνται τα 5-10 χλμ. στο τρέξιμο, 1-2 χλμ. κολύμβηση και 20-60 χλμ. ποδηλασία.

Δες ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, ποιο απ' όλα... αντέχει η φυσική σου κατάσταση και μπες στο www.triathlon.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου