Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Δες πως φλερτάρει για να ξέρεις τι να περιμένεις!

Δες πως φλερτάρει για να ξέρεις τι να περιμένεις

Το βλέμμα του μπορεί να καθορίσει το στυλ του! Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας εντόπισαν τους διαφορετικούς τύπους συμπεριφοράς του φλερτ που οδηγεί σε διαφορετικούς τύπους σχέσεων. Να μερικά από τα ευρήματά τους.

παιχνιδιάρικο φλερτ
Η διασκεδαστική γοητεία του σε κάνει να νιώθεις ότι σε προσέχει σαν κόρη οφθαλμού. Όμως, πρόσεχε – κρύβει πολλά. Θα φλερτάρει οποιαδήποτε γυναίκα, οποιαδήποτε στιγμή και θα το κάνει περισσότερο για το δικό του εγωισμό παρά για σένα.
> Η έκβαση Αν προχωρήσεις πέρα από τα φιλιά μαζί του, μπορείς να περιμένεις μια συνεύρεση γεμάτη καυτό σεξ… που, όμως, ξεθυμαίνει γρήγορα.

ειλικρινές φλερτ
Αυτός ο γλυκός τύπος θα χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές σου με βαθιές συζητήσεις.
> Η έκβαση Δε θα κάνει κίνηση μέχρι να υπάρξει μια συναισθηματική επαφή, αλλά πρόσεξε – θα σε δεσμεύσει. Αγόρασέ του μια οδοντόβουρτσα για το σπίτι σου, γιατί αυτός ο τύπος είναι των μακροχρόνιων σχέσεων.

κλασικό φλερτ
Είτε είναι 80 χρόνων είτε απλώς παραδοσιακός, σε κυνηγά εκείνος – και ποτέ δε συμβαίνει το αντίστροφο. Πληρώνει στα ραντεβού και πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.
> Η έκβαση Μπορεί να φαίνεται σαν πρωταγωνιστής κλασικής ταινίας, αλλά είναι απίθανο να σε απατήσει με τη γραμματέα του. Είναι μονογαμικός τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου