Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω και μία φορά στο sex!


5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε έστω και μία φορά στο sex!
1. Τρίο: Ναι σίγουρα το sex είναι κάτι πολύ προσωπικό και όμορφο και δεν θα πρέπει να ευτελίζεται με χυδαιότητες, αλλά επειδή πάνω απ' όλα το sex το κάνουμε για να το ευχαριστηθούμε, θα πρέπει κάποια στιγμή, όποιος θέλει φυσικά, να αφήνει τον εαυτό ελεύθερο! Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε το τρίο ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα! Σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που τελικα το έκαναν και δεν το απόλαυσαν! Ειδικά οι άντρες έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο που φυσικά μεταφράζεται κυρίως με αριθμούς! Όλα περισσότερα! Τελοσπάντων, το να κάνετε sex με άλλα δύο άτομα, οποιουδήποτε φύλου, δεν είναι ούτε κακό ούτε του διαβόλου! Δείτε το σαν πείραμα! Τώρα αν σας αρέσει τόσο πολύ και θελήσετε να το καθιερώσετε, καλή τύχη στην επιλογή... συντρόφων να ευχηθούμε!
2. Πρωκτικό: Θέμα ταμπού το οποίο απασχολεί μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, γιατί πολύ απλά οι παρτενέρ τις πιέζουν αλλά εκείνες φοβούνται! Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν γίνει σωστά μπορεί να είναι υπέροχο και για τους δύο! Αν όμως όχι, τότε πολύ πιθανό εσείς να το πάρετε με τόσο στραβό μάτι που να μην θέλετε να ξανακούσετε τη συγκεκριμένη λέξη ποτέ ξανά! Δεν λέμε ότι δεν θα υπάρξουν απρόοπτα, ακόμα κι αυτά που ίσως σας προκαλέσουν την υπέρτατη ντροπή! Αλλά αφενός, στην προκειμένη δεν φταίτε εσείς, και αφετέρου εφόσον θέλει να μπαίνει από πίσω, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα! Εν ολίγοις μπορεί να το δοκιμάσετε και να το σιχαθείτε. Μπορεί όμως μετά απλά να το... ζητάτε!
3. Sex σε δημόσιο χώρο: Καλά αυτό είναι ίσως το πιο κοινό και ανώδυνο καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια στην προκειμένη δεν εννοούμε σε παρκάκια ερημικά ή μέσα στο αμάξι στα χωράφια, αλλά πραγματικά σε δημόσιο χώρο που φοβάσαι ανά πάσα ώρα και στιγμη ότι θα σε κάνουν τσακωτό! Στην τουαλέτα ενός μαγαζιού, στα δοκιμαστήρια ή στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος, ακόμα και στην κουζίνα του... γραφείου σας ή στο ίδιο το γραφείο! Σίγουρα δεν είναι βολικό, σίγουρα θα πηγαίνει η ψυχή σας στην Κούλουρη κάθε τρεις και λίγο, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο!
4. Sex με μεγάλη διαφορά ηλικίας: Εντάξει δεν είπαμε να τη στήσετε έξω από το δημοτικό ούτε και από τα ΚΑΠΗ, αλλά αν για παράδειγμα είστε 25 τότε έχετε πάρα πολλούς τρόπους πειραματισμού! Ένα αγόρι 19 ετών σίγουρα δεν έχει να σας δώσει εμπειρίες και άριστη τεχνική, αλλά προσφέρει ανύψωση για Oscar και κυρίως αντοχή! Αφήστε δε που θα σας έχει και θεά! Ένας άντρας από την άλλη, 40 ετών, δεν έχει όλα τα υπόλοιπα, αλλά σίγουρα διαθέτει άριστη τεχνική και θα ξέρει πώς να σας περιποιηθεί δεόντως... Θεά μάλλον δεν θα σας έχει, αλλά σίγουρα θα καταφέρετε να τον αναζωογονήσετε!
5. Sex χωρίς να φιλάτε: Πριν αρχίσετε να λέτε ότι δεν υπάρχει sex χωρίς... φιλί, ερχόμαστε να συμφωνήσουμε, αλλά δείτε το σαν μέρος ενός concept! Το μυστικό στο συγκεκριμένο, είναι εκτός του ότι θα αισθάνεται ότι βρίσκεται με... επαγγελματία του είδους, κάτι που καλώς ή κακώς λατρεύουν, το σώμα και των δύο μαζεύει τόση πολλή ένταση, που το ξέσπασμά της συνεπάγεται οργασμούς δίχως αύριο! Δεν θέλετε δεν το δοκιμάζετε! Αλλά έχουμε πει πολλές φορές, ότι δεν είναι ωραίο να κλείνουμε... πόρτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου