Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

10 πράγματα που οι γυναίκες κάνουν καλύτερα απο τους άντρες..


Φυσικά και είμαστε ακόμη ενοχλημένες απο την πρόσφατη έρευνα που απέδειξε οτι οι άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα απο τις γυναίκες (όλοι μας γνωρίζουμε ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες που μπορούν να ξεπεράσουν τους άντρες). Υπάρχουν άπειρες μελέτες που αποδεικνύουν οτι οι γυναίκες έχουν πολλές ικανότητες τις οποίες οι άντρες δεν διαθέτουν. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, μερικές απο τις αγαπημένες μας. Hello αυτοπεποίθηση! 

1.Μαθαίνουμε καλύτερα Μία μελέτη απο το πανεπιστήμιο της Georgia και το Columbia έδειξε οτι οι γυναίκες μαθαίνουν καλύτερα- οτι διαθέτουμε μια καλύτερη μέθοδο στο να επεκτείνουμε τις γνώσεις και το μυαλό μας. Και, σύμφωνα με ερευνητές, οι γυναίκες είναι πιο επιμελείς, ευέλικτες και οργανωμένες. Επομένως στη δουλειά, μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να κατανοήσει ένα πρότζεκτ καλύτερα απο τον άνδρα συνεργάτη της.

 2. Είμαστε εξυπνότερες. Σύμφωνα με μία έρευνα που περιλάμβανε τεστ νοημοσύνης απ’όλο τον κόσμο, όπου εξετάστηκαν τα IQ ανθρώπων απο την Αμερική, την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντική και την Εσθονία, αποδείχτηκε πως οι γυναίκες έχουν υψηλότερο IQ απο τους άντρες.  

3. Είμαστε καθαρότερες. Μία έρευνα απο το πανεπιστήμιο του San Diego σε γραφεία σε όλη την Αμερική, αποδείχτηκε οτι τα γραφεία των ανδρών είναι πιο βρώμικα απο των γυναικών. Οι ερευνητές ανακάλυψαν οτι οι άντρες είχαν απο 10 μεχρι 20 τις εκατό περισσότερα βακτήρια στα γραφεία τους απ’ότι οι γυναίκες. 

4. Δίνουμε καλύτερες συνεντεύξεις. Μία νέα έρευνα απο το πανεπιστήμιο του Ontario βρήκε οτι οι γυναίκες είναι καλύτερες στον χειρισμό του άγχους για μια συνέντευξη για δουλειά. Οι ερευνητές βρήκαν οτι ενώ οι γυναίκες φρικάρουν και αγχώνονται πριν την συνέντευξη, τα πάμε καλύτερα κατα την διάρκεια της. Γιατί; Προετοιμαζόμαστε καλύτερα για την μεγάλη στιγμή....

 5. Τρώμε πιο υγιεινά Μία καταμέτρηση περισσότερων απο 14 χιλιάδων ανθρώπων, που πραγματοποιήθηκε απο το πανεπιστήμιο της Minnesota, έδειξε οτι οι γυναίκες επιλέγουν πιο υγιεινά φαγητά απο τους άντρες. Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά θρηνούμε τόση σοκολάτα, που έπρεπε να το τονίσουμε!

 6. Έχουμε ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα Δεν είναι περίεργο που οι άντρες συμπεριφέρονται σαν μωρά κάθε φορά που αρρωσταίνουν- οι γυναίκες όντως έχουν πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα απο τους άντρες! Οι γυναίκες κρύβουν στον οργανισμό τους ένα μυστικό όπλο, τα οιστρογόνα, τα οποία αντιμετωπίζουν ορισμένα ένζυμα τα οποία εμποδίζουν την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια σε βακτήρια και ιούς.

 7. Ζούμε περισσότερο Ανάμεσα στον ανθρώπινο πληθυσμό που ξεπερνά τα 100 χρόνια ηλικίας, 85 τις εκατό είναι γυναίκες, σύμφωνα με την New England Centenarian Study. Γενικότερα, οι γυναίκες ζουν πέντε με δέκα χρόνια περισσότερα απο τους άντρες. 

8. Είμαστε καλύτεροι managers, ειδικά μεσα στην οικονομική κρίση Αν και λίγο αμφιλεγόμενο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν οτι οι γυναίκες  είναι καλύτερες στον ρόλο του αφεντικού επειδή είναι καλύτεροι ακροατές, μέντορες, λύνουν ευκολότερα προβλήματα και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σε ένα πρόσφατο άρθρο της Daily News, ο ειδικός management Jay Forte εξηγεί: «Η παρούσα οικονομία απαιτεί καλή εξυπηρέτηση, οπότε οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν κίνητρα. Οι γυναίκες είναι καλύτερες επικοινωνιακά απο τους άντρες και έχουν περισσότερη οξύνοια στο πώς να ενεργοποιήσουν τους εργαζομένους τους».

 9. Επενδύουμε καλύτερα Μία έρευνα δέκα χιλιάδων portfolio έδειξε οτι οι επενδύσεις των γυναικών ξεπερνούν εκείνες των αντρών, 18 με 11 τις εκατό. Αυτό μπορεί να εξηγεί λαμβάνοντας υπόψη οτι οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές με τις επενδυτικές τους αποφάσεις και σκέφτονται μακροπρόθεσμα.

 10. Εξελισσόμαστε ομορφότερα! Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε οτι οι γυναίκες βελτιώνονται εμφανισιακά με το πέρασμα του χρόνου, ενώ οι άντρες παραμένουν ίδιοι. Ακολουθόντας περισσότερους απο δύο χιλιάδες ανθρώπους σε 4 δεκαετίες ζωής, η έρευνα έδειξε οτι οι ελκυστικές γυναίκες είχαν 16 τις εκατό πιο ελκυστικά παιδία απο  εκείνες με μέτρια εμφάνιση και οτι το πρώτο παιδί των όμορφων ανθρώπων, είναι 36 τις εκατό πιο πιθανό να είναι κορίτσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου