Συστατικά
- 500 γρ. πατάτες
- 4 αυγά βρασμένα
- 200 γρ. ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
- 1 γιαούρτι 2%
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
- ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι, μπούκοβο
Τρόπος μαγειρέματος
Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και βράσε σε αλτισμένο νερό να μαλακώσουν. Παράλληλα βράσε και τα αυγά
Κόψε τα αυγουλάκια και ανακάτεψε μαζί με τις πατάτες σε μια μεγάλη σαλατιέρα
Βάλε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανάμειξε να γίνουν ένα
Περίχυσε τις πατάτες σου και σέρβιρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου