Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Συστατικά

  • 500 γρ. πατάτες
  • 4 αυγά βρασμένα
  • 200 γρ. ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
  • 1 γιαούρτι 2%
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, μπούκοβο

Τρόπος μαγειρέματος


  • 1
    Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και βράσε σε αλτισμένο νερό να μαλακώσουν. Παράλληλα βράσε και τα αυγά
  • 2
    Κόψε τα αυγουλάκια και ανακάτεψε μαζί με τις πατάτες σε μια μεγάλη σαλατιέρα
  • 3
    Βάλε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανάμειξε να γίνουν ένα
  • 4
    Περίχυσε τις πατάτες σου και σέρβιρε
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου